100%NL Magazine Douwe Bob
Zie ook:
Delen

PRACHTIG: Douwe Bob deelt uniek en stralend gezinskiekje

Foto's van Douwe, Anouk en Elias samen zien wij niet vaak. Van deze gezinsfoto krijgen wij dan ook een lach op ons gezicht.

Douwe Bob

Toen Douwe Bob in 2012 de eerste editie van ‘De beste singer-songwriter van Nederland’ wist te winnen werd hij in één klap beroemd. Zijn nummer Multicoloured Angels, waarmee hij de finale wist te winnen van Nielson, bracht hij daarna uit als single. En daarna ging het snel met Douwe. In 2016 vertegenwoordigde hij Nederland tijdens het Eurovisiesongfestival in Zweden. Met zijn nummer ‘Slow Down’ wist hij de 11e plaats te behalen.

Gezin

2021 was het jaar van Douwe Bob. Niet om zijn muziek, maar om het feit dat hij dat jaar maar liefst 3 keer vader werd. Bij drie verschillende vrouwen kreeg Douwe drie kinderen: dochters Bobby en Ziggy en zoon Elias. Een drukke boel voor Douwe, maar Douwe is een hele trotse vader.

Uniek

Op Instagram deelt Douwe dagelijks foto’s. De ene keer zien wij een vrolijke selfie, de andere keer een foto met collega’s en af en toe een kiekje met zijn zoon, Elias. Momenteel genieten Douwe, Elias en zijn liefje Anouk van een heerlijke, zonnige vakantie. Douwe deelt een gezinskiekje in zijn Instagramstory en dat is vrij uniek, want wij zien vader, moeder en zoon nooit samen op één foto. Het hele gezin straalt. Prachtig!

100%NL Magazine Douwe Bob

Bron en Beeld: Instagram Douwe Bob

Delen

Meer over Douwe Bob

Douwe Bob in diepe rouw: 'Rust zacht, lieve vriend'
Douwe Bob in diepe rouw: ‘Rust zacht, lieve vriend’
Douwe Bob straalt: 'Ik voel me beter dan ooit'
Douwe Bob straalt: ‘Ik voel me beter dan ooit’
Lees alle artikelen over Douwe Bob