CUTE: Douwe Bob plaatst mierzoete foto met zijn lookalike dochter
Zie ook:
Delen

CUTE: Douwe Bob plaatst mierzoete foto met zijn lookalike dochter

Douwe plaatst regelmatig foto's met zijn zoontje, maar dit keer was hij een dagje met zijn oudste dochter op pad. Wat een geweldig kiekje is dit.

Douwe Bob

Toen Douwe Bob in 2012 de eerste editie van ‘De beste singer-songwriter van Nederland’ wist te winnen werd hij in één klap beroemd. Zijn nummer Multicoloured Angels, waarmee hij de finale wist te winnen van Nielson, bracht hij daarna uit als single. In 2016 vertegenwoordigde hij Nederland tijdens het Eurovisiesongfestival in Zweden en behaalde hij de 11e plek.

Vader van 3

Douwe Bob werd jaren geleden in één klap beroemd, maar dat is niet het enige wat snel ging. Hij werd eind vorig jaar en begin dit jaar namelijk ook in een paar maanden tijd vader van 3 kinderen. Doordat hij de kinderen bij 3 verschillende vrouwen kreeg, ziet hij de één wat meer dan de andere. Met de moeder van zijn zoon Elias is hij samen en daarom is hij dagelijks met hem en plaatst hij veel van hem op zijn Instagram. Met zijn tweede dochter heeft hij geen contact, maar zijn eerste meid, Bobby Lou, brengt hij wel regelmatig tijd door. Het viel een tijd geleden al op dat Douwe’s oudste dochter super veel op haar vader lijkt. Nu plaatst de zanger een mierzoete foto van zijn dochtertje en daarmee laat hij echt alle harten smelten. Met een grote glimlach kijkt Bobby Lou haar vader aan. Wat een knappe kinderen heeft Douwe en wat heeft Bobby Lou veel van haar vader weg..

Geweldige foto

Douwe’s volgers vinden de foto’s die hij met zijn zoon plaatst geweldig, maar ook zijn dochtertje brengt een brede lach op ieders gezicht. ‘Wat een schatje! En dat handje op je knie’, ‘O wat een super schattige foto wat kijkt ze lief’ en ‘Super leuke foto van je meisje…geniet er van’, reageren Douwe’s volgers. Wij zijn het er 100% mee eens, want wat een lieverd is dit.

https://www.instagram.com/p/Ck5JdwzsU0V/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Douwe Bob.

Delen

Meer over Douwe Bob

Douwe Bob in diepe rouw: 'Rust zacht, lieve vriend'
Douwe Bob in diepe rouw: ‘Rust zacht, lieve vriend’
PRACHTIG: Douwe Bob deelt uniek en stralend gezinskiekje
PRACHTIG: Douwe Bob deelt uniek en stralend gezinskiekje
Lees alle artikelen over Douwe Bob