HILARISCH: Douwe Bob vergelijkt uitgaansleven met vaderschap
Zie ook:
Delen

HILARISCH: Douwe Bob vergelijkt uitgaansleven met vaderschap

De tijd dat Douwe vroeger het huis in kwam lopen uit de kroeg, komt hij nu de kinderkamer inlopen, omdat zij zoontje rond die klok alweer wakker wordt.

Douwe Bob

Toen Douwe Bob in 2012 de eerste editie van ‘De beste singer-songwriter van Nederland’ wist te winnen werd hij in één klap beroemd. Zijn nummer Multicoloured Angels, waarmee hij de finale wist te winnen van Nielson, bracht hij daarna uit als single. En daarna ging het snel met Douwe. In 2016 vertegenwoordigde hij Nederland tijdens het Eurovisiesongfestival in Zweden. Met zijn nummer ‘Slow Down’ wist hij de 11e plaats te behalen.

Uitgaansleven

Douwe geeft toe dat hij een aantal jaar geleden niet vies was van een nachtje doorhalen in de kroeg. De zanger is nog niet heel lang vader en omdat hij dat in een korte tijd van 3 kinderen werd, is zijn leven heel snel totaal veranderd. Doordat Douwe de kinderen bij 3 verschillende vrouwen kreeg, ziet hij ze niet allemaal opgroeien. Met de moeder van Elias, zijn zoontje, heeft Douwe momenteel een relatie en daardoor ziet hij zijn zoontje Elias iedere dag. Dit keer plaatst Douwe een foto met Elias, waarbij zij allebei nog in pyjama zitten, want het is nog super vroeg. ‘Vroeger ging ik rond dit uur naar bed… Eerste nachtje op z’n eigen kamer. Het gaat hard. Hij heeft een steady baan gevonden in de ICT. Nog wel erg gesloten over z’n pronouns.. Zal mij benieuwen’, grapt Douwe onder de foto. Het gaat inderdaad onwijs snel. Nog 2 keer knipperen en Douwe kan samen met zijn zoon de kroeg in tot dit tijdstip. Wat een schatje is Elias..

Bron en Beeld: Instagram Douwe Bob

Delen

Meer over Douwe Bob

Douwe Bob shockeert fan: 'Ik kon het niet weerstaan...'
Douwe Bob shockeert fan: ‘Ik kon het niet weerstaan…’
VIDEO: Douwe Bob trotseert de kou en gaat naakt naar buiten
VIDEO: Douwe Bob trotseert de kou en gaat naakt naar buiten
Lees alle artikelen over Douwe Bob