Douwe Bob doet kroegentocht met zoon: 'De kleine ligt knock out op tafel'

Douwe Bob doet kroegentocht met zoon: ‘De kleine ligt knock out op tafel’

Douwe's zoontje is nog geen jaar oud, maar hij gaat nu al met zijn vader de kroegen rond. Douwe drinkt hier gewoon een onschuldig kopje koffie, dat wel.

Douwe Bob

Toen Douwe Bob in 2012 de eerste editie van ‘De beste singer-songwriter van Nederland’ wist te winnen werd hij in één klap beroemd. Zijn nummer Multicoloured Angels, waarmee hij de finale wist te winnen van Nielson, bracht hij daarna uit als single. En daarna ging het snel met Douwe. In 2016 vertegenwoordigde hij Nederland tijdens het Eurovisiesongfestival in Zweden. Met zijn nummer ‘Slow Down’ wist hij de 11e plaats te behalen.

Vader

Naast dat Douwe in één klap beroemd werd, is hij in een paar maanden tijd ook in één klap vader geworden van 3 kinderen. Dit kwam voor velen uit een onverwachte hoek, want alle drie de kinderen zijn van verschillende vrouwen. Douwe’s dochtertje Bobby Lou, zijn tweede dochter waar de naam niet van bekend is en zijn zoontje Elias, zijn een paar maanden na elkaar geboren. Douwe ziet zijn dochter Bobby Lou en zoontje Elias regelmatig. Zijn tweede dochter ziet/spreekt hij helaas nog niet.

Kroegentocht

Douwe is regelmatig met zijn zoontje Elias op stap. Vorige week bezocht hij samen met zijn zoon verschillende kroegen in Amsterdam. Terwijl Elias met zijn armen in de lucht op tafel lag, dronk Douwe een onschuldig kopje koffie, in plaats van een biertje. ‘Kroegentocht met zoonlief. De kleine had teveel gezopen dus ligt knock out op tafel’, schrijft Douwe grappend onder de foto. Douwe’s volgers lachen enorm om zijn onderschrift. ‘Geweldige humor heb je’ en ‘Wel grappig. En jij zit netjes aan de koffie’, reageren zij. Wat een geweldige foto.

Bron en Beeld: Instagram Douwe Bob