Dries Roelvink over Martien Meiland: 'Ik kan hem wel wat bijleren over wijn'
Zie ook:
Delen

Dries Roelvink over Martien Meiland: ‘Ik kan hem wel wat bijleren over wijn’

Als er iemand is die weet hoe je een show moet neerzetten, dan is het Dries Roelvink wel. Een wijnproeverij van de volkszanger gaat namelijk behoorlijk viraal op videoplatform TikTok en heeft inmiddels miljoenen views verzameld.

Marbella

Dries Roelvink was samen met zijn gezin een aantal weken geleden in het zonnige Marbella. Zoon Donny Roelvink legde daar in een restaurant vast hoe zijn vader al jaren op rituele wijze wijn proeft in restaurants. Donny poste deze video op Instagram. Hij irriteerde zich vaak aan zijn vader, die lang de tijd nam om wijn te beoordelen en soms schaamteloos terug te sturen. Het filmpje van wijnproeven in Marbella belandde naast Instagram ook op TikTok en werd een massale hit. Iedereen imiteerde het wijnritueel.

Martien Meiland

Toen Dries werd gevraagd over de Meilandjes had hij daar ook zijn mening over klaarliggen. Hij zei daarover: ‘”Hij is altijd zo van het ‘wijnen, wijnen, wijnen’, ik kan hem nog wel iets uitleggen over wijn… want die man drinkt maar, maar heeft er totaal geen verstand van”.  De zanger benadrukt vervolgens nogmaals dat Martien “totaal geen wijnkennis” heeft. “Ik zou er best met hem een gesprekje over willen voeren.” Benieuwd naar het interview met Dries? Je ziet hem hieronder.

Bron en Beeld: Telegraaf

Delen

Meer over Dries Roelvink

Een langgekoesterde droom komt uit voor Dries Roelvink
Een langgekoesterde droom komt uit voor Dries Roelvink
LEZEN: Dries Roelvink reageert op relatiebreuk
LEZEN: Dries Roelvink reageert op relatiebreuk
Lees alle artikelen over Dries Roelvink