ANP 100%NL Magazine Lorette Schrijver
Zie ook:
Delen

Droevig nieuws voor Loretta Schrijver: ‘Ik ben heel verdrietig’

Heel erg droevig nieuws voor presentatrice Loretta Schrijver. Ze heeft haar geliefde hondje Flip moeten laten inslapen.

Loretta Schrijver

Loretta Schrijver, wie kent haar niet. De goedlachse presentatrice kennen we natuurlijk allemaal van Koffietijd en tegenwoordig ook van The Masked Singer.

Loretta heeft een lastige tijd achter de rug, nadat begin dit jaar een beginnende fase van darmkanker bij haar werd gevonden. Gelukkig was ze er snel bij en is ze inmiddels ook al geopereerd. Tijdens een uitzending van Koffietijd liet Loretta weten hoe het nu met haar gaat:’Ik ben zo veranderd na dat ziekenhuis. Ik ben emotioneler geworden, gevoeliger. Ik hield weer van de mensen.’

Koffietijd

Al jarenlang is Loretta hét gezicht van Koffietijd, samen met haar collega’s Quinty Trustfull, Pernille La Lau, Vivian Slingerland en sinds een paar jaar ook Patrick Martens.

Maar wie ook vaak te zien was tijdens de afleveringen van Koffietijd was het geliefde hondje van Loretta: Flip. Flip was vaak op de achtergrond van het programma te zien. Ook sprong hij wel eens midden tijdens een interview op schoot, wat hem zeer geliefd maakte bij de kijkers van Koffietijd.

Hondje Flip

Gisteren liet Loretta weten een verschrikkelijke keuze hebben te moeten maken, ze heeft Flip moeten laten inslapen. Aan Shownieuws liet Loretta weten: ‘Een droevig berichtje helaas. Flip is gisteravond ingeslapen. Ik ben heel verdrietig, maar hij heeft geen pijn meer.’

Het officiële Instagramaccount van Koffietijd plaatste een prachtig eerbetoon aan Flip. Heel veel sterkte Loretta!

Beeld: ANP, Bron: Instagram, Nu.nl

Delen