Dit is de échte naam van Rolf Sanchez!
Zie ook:
Delen

Dit is de échte naam van Rolf Sanchez!

Rolf Sanchez is de afgelopen paar jaar enorm populair geworden bij het Nederlandse publiek. Met nummers als Más Más Más en Hef Je Glas heeft hij de harten veroverd van het Nederlandse publiek. Alleen is Rolf niet zijn echte naam, maar zijn artiestennaam.

Zijn echte naam

De vader van Rolf is Nederlands en zijn moeder komt uit het Dominicaanse Republiek. Rolf zijn echte naam is Roelof Wienk. Z’n vader heet Rolf Wienk. De achternaam van zijn moeder is Sanchez. Vandaar de artiestennaam Rolf Sanchez, een beetje van zijn moeder en een beetje van zijn vader. Heel mooi bedacht van Rolf! Rolf noemt zijn ouders zijn “stille kracht vanaf dag 1”.

Rolf Sanchez

Rolf is een geweldige artiest die Spaans, Engels en Nederlands combineert. Rolf scoorde in 2020 zijn eerste nummer 1 hit met het nummer: Más Más Más. Verder heeft Rolf ook meegedaan aan het programma  Beste Zangers en was hij te zien bij The Streamers met veel andere Nederlandse artiesten. Ook heeft Rolf een hele leuke vriendin met wie hij al meer dan drie jaar samen is. Zij is de bedenker van alle leuke dansjes op de nummers van Rolf! Bekijk hier foto’s van vriendin Sophia. 

Delen

Meer over Rolf Sanchez

Rolf Sanchez laat van zich horen na moeilijke periode: 'Er is zoveel gebeurd'
Rolf Sanchez laat van zich horen na moeilijke periode: ‘Er is zoveel gebeurd’
Verdrietige Rolf Sanchez: 'Met pijn in mijn hart'
Verdrietige Rolf Sanchez: ‘Met pijn in mijn hart’
Lees alle artikelen over Rolf Sanchez