100%NL Magazine Rolf Sanchez
Zie ook:
Delen

Is dit de nieuwe en bloedmooie vriendin van Rolf Sanchez?

Volgens een juicechannel is Rolf Sanchez opnieuw gelukkig in de liefde. Is dit zijn nieuwe en bloedmooie vriendin?

Rolf Sanchez

Roelof Wienk, of beter bekend als Rolf Sanchez, domineert al een paar jaar de hitlijsten van Nederlands. Met zijn Dominicaanse roots geeft hij al zijn songs een zomers tintje en wij kunnen er geen genoeg van krijgen!

Hits zoals Ven Ven, Pa Olvidarte en natuurlijk niet te vergeten: Más más más, wij kennen ze allemaal en wij zingen ze allemaal luidkeels mee. Wat een gezellige muziek maakt Rolf. Naast zijn eigen optredens, zingt hij ook jaarlijks de sterren van de hemel tijdens de concerten van De Vrienden van Amstel LIVE!

Nieuwe vriendin?

In mei 2023 bracht Rolf naar buiten dat zijn relatie met Sophia Mason over en uit was. In een openhartige post op Instagram schreef hij: ‘Lieve allemaal. We vinden het nog moeilijk om er woorden aan te geven maar willen jullie via deze weg laten weten dat wij inderdaad niet meer samen zijn. We zijn heel erg liefdevol uit elkaar gegaan en hopen dan ook dat jullie onze privacy respecteren. We zullen verder geen reacties geven hier over en hopen dat jullie ons de rust gunnen om dit een plekje te geven.’

Is Rolf nu na een jaar toch weer gelukkig in de liefde? Volgens Juice Channel werd Rolf een tijdje geleden gespot met een bloedmooie dame aan zijn zijde. Een oplettende volger zag dat die dame in kwestie reageerde onder de TikTok van Rolf. De twee volgen elkaar ook sinds kort op Instagram. Zou dit dan zijn nieuwe en bloedmooie vriendin zijn?

100%NL Magazine Rolf Sanchez

Beeld: Instagram, Bron: Juice Channel

Delen

Meer over Rolf Sanchez

DROEVIG NIEUWS: Rolf Sanchez in diepe rouw
DROEVIG NIEUWS: Rolf Sanchez in diepe rouw
CUTE: Rolf Sanchez deelt vakantiefoto's 'Quality time met mama'
CUTE: Rolf Sanchez deelt vakantiefoto’s ‘Quality time met mama’
Lees alle artikelen over Rolf Sanchez