Hint Samantha Steenwijk hier op een gezinsuitbreiding?
Zie ook:
Delen

Hint Samantha Steenwijk hier op een gezinsuitbreiding?

Vanaf het moment dat Samantha Steenwijk heeft meegedaan aan The Voice of Holland is haar carrière in een stroomversnelling gekomen. Inmiddels is zij naast winnares van Dancing with the Stars de best geboekte zangeres van Nederland. Het gaat haar voor de wind en dat voelt goed, heel goed!

Het zit je even allemaal mee?

“Ja, maar ik weet ook hoe het kan zijn als je de wind niet mee hebt. 15 jaar heb ik wind tegen gehad en nu heb ik 2 jaar wind mee. Daar ben ik dankbaar voor. De omslag was mijn deelname aan The Voice of Holland. Ik weet nu: als je valt, weet je ook weer rechtop te komen. Ik ga er voorzichtig mee om, want het heeft erg lang geduurd voordat ik hier stond. Ik heb veel geleerd en kan nu genieten. Mensen vinden het leuk om een keertje geen neppe dingen te zien. Iemand die naast ze zou kunnen wonen. Ik ben mezelf en word geaccepteerd. Ik kan nu echt doen wat ik wil.”

Hoe staat je vrouw in het showbizz-leven?

“Daisy is overal bij, want ze doet het tourmanagement. Daar ben ik erg blij mee. Ik kan mezelf zijn bij haar en we hoeven niet altijd met elkaar te praten. Heel fijn. Wanneer we thuis zijn, laten we het artiestenleventje los en praten we over het echte leven. Het voelt dan goed om even niet over zingen te praten. Ik vind het echt een pluspunt dat ze mijn tourmanager is.”

Hoe zien jullie jezelf over 10 jaar? Werk, wonen, kinderen?

“Lastige vraag, ik kan wel vertellen wat ik hoop… Ik denk dat we nog steeds in mijn huidige huis wonen, alleen dan met z’n vieren. Op de bühne kan ik alleen nog maar mijn eigen hits zingen, ik presenteer gezellige programma’s en hoop in een jurystoel te zitten bij The Voice. Werk aan de winkel dus!”

Je leest het hele interview in het nieuwe 100%NL Magazine!

Delen