ANP/ 100%NL Magazine Jan Smit
Zie ook:
Delen

ZIEN: Kinderen Jan en Liza Smit helemaal klaar voor kerstdiner!

De twee jongste telgen van Jan en Liza Smit, Emma en Senn, zijn helemaal klaar voor hun kerstdiner op school!

Gezin van Jan Smit

Jan is al jaren gelukkig getrouwd met de Volendamse schone Liza. Afgelopen november vierde het gelukkige koppel nog hun 10-jarig jubileum, en dat deden ze geheel in stijl! Jan en Liza reisden af naar de stad van de liefde: Parijs.

Jan en Liza hebben drie kinderen. Fem van 13 jaar, zij is de dochter van Liza uit een eerdere relatie. Samen hebben Jan en Liza twee kinderen: dochter Emma van 10 jaar oud en zoon Senn van 8 jaar. Jan deelt regelmatig foto’s van zijn gezin. Als de kinderen jarig zijn, worden zij via social media gefeliciteerd en vorig jaar plaatste Jan een foto hoe bijzonder het was om in het bijzijn van zijn gezin een lintje te mogen ontvangen. Hij is met zijn 34 jaar de jongste Nederlander die in 2020 een lintje krijgt.

Interview met Jan en Emma

Jan Smit sierde in de loop van de jaren al de cover van 100%NL Magazine met Miss Montreal, Kim-Lian van der Meij, Leontien van Moorsel, Bridget Maasland, Caroline Tensen én zijn zussen Monique en Jenny. Deze keer heeft de zanger – tromgeroffel – zijn eigen dochter Emma Smit gestrikt voor een bijzonder duo-interview.

Benieuwd naar het bijzondere interview tussen vader en dochter? Dat lees je hier!

Klaar voor het kerstdiner!

Voor de basisschool-kinderen in Nederland is vandaag de laatste schooldag voor de kerstvakantie aangebroken. Op veel scholen worden daarom deze week kerstontbijtjes, lunches en diners georganiseerd. Een mooi moment voor de ouders om hun kroost heerlijk in feestelijke kleding te hijsen.

Zo ook de twee jongste telgen van Jan en Liza: Dochter Emma en zoon Senn. Ze waren vanochtend helemaal klaar voor hun kerstdiner. Broer en zus zagen er prachtig uit! Wij begrijpen helemaal waarom Jan en Liza hier apetrots op zijn.

100%NL Magazine Jan Smit

Beeld: ANP Foto, Bron: Instagram

Delen

Meer over Jan Smit

ZIEN: Jan Smit en Kees Tol genieten samen in het zonnige Marbella
ZIEN: Jan Smit en Kees Tol genieten samen in het zonnige Marbella
DROEVIG: De oma van Jan, Monique en Jenny Smit overleden
DROEVIG: De oma van Jan, Monique en Jenny Smit overleden
Lees alle artikelen over Jan Smit