100%NL Magazine Ellie Lust
Zie ook:
Delen

HEFTIG: Ellie Lust betrokken bij auto ongeluk

Op Instagram laat Ellie Lust weten dat ze betrokken is geweest bij een auto ongeluk.

Ellie Lust

Jarenlang was Ellie hét gezicht van de Politie. In haar rol als woordvoerder voor de politie schoof Ellie regelmatig aan tijdens Opsporing Verzocht en zo begon ook de tv carrière van Ellie. Ook presenteerde ze Ellie op Patrouille, Ellie in de Handel en Ellie aan de Verkeerde Kant. Bij de rest van de mensen is Ellie vooral bekend geworden door haar deelname aan Wie is de Mol en haar woorden als ‘etherdiscipline’.

Auto ongeluk

Dit keer geen romantische selfie met haar vrouw Boukje, maar een heftig bericht. Ellie deelt met haar volgers dat ze betrokken is geweest bij een auto ongeluk.

‘Twee weken geleden een forse aanrijding gehad. Gelukkig geen letsel bij beide partijen. En dat is dan maar het allerbelangrijkste. Dus… toen toch maar de mooiste auto gekocht die ik ooit heb gehad. Vanmorgen opgehaald! Niet nieuw, maar niks mis met een goede en mooie tweedehands.’

Wat een opluchting dat er geen gewonden zijn gevallen, ook voor Ellie. Ieder nadeel heeft zijn voordeel, door de aanrijding heeft Ellie nu wel de mooiste auto gekocht die ze tot nu toe heeft gehad.

Bron en Beeld: Instagram Ellie Lust

Delen

Meer over Ellie Lust

Ellie Lust moest eigen moeder reanimeren: 'Mijn donkerste uur'
Ellie Lust moest eigen moeder reanimeren: ‘Mijn donkerste uur’
VIDEO: Ellie Lust en identieke tweelingzus laten zangkunsten horen
VIDEO: Ellie Lust en identieke tweelingzus laten zangkunsten horen
Lees alle artikelen over Ellie Lust