100%NL Magazine Emma Heesters
Zie ook:
Delen

Emma Heesters laat zich uit over verzoening met ex Wesley

De roddel dat de twee weer bij elkaar zijn, gaat al een tijdje rond. Emma vertelt in een interview eerlijk hoe het zit.

Emma Heesters

Mooi, talentvol en lief: Emma Heesters. Ze werd ontdekt via YouTube, kwam uiteindelijk bij de Beste Zangers terecht en de rest is geschiedenis. Één ding is zeker: wij kunnen niet meer om haar heen. Ze is op dit moment misschien wel een van de meest gestreamde artiesten van Nederland. Dat niet alleen, Emma heeft ook een hele fangroep opgebouwd in India. Als dat niet geweldig is..

Wesley Hoedt

Op liefdesgebied is het momenteel wat rustiger bij Emma. Kortgeleden maakte zij bekend dat haar relatie met Wesley Hoedt na heel wat jaren tot een einde is gekomen.

Verzoening

De roddel dat Emma en Wesley weer bij elkaar zijn, gaat al even rond. Een journaliste van Shownieuws vertelt Emma dat veel mensen Wesley hebben gespot tijdens een optreden van haar tijdens Hemelvaartsdag. ‘Ja, het is heel grappig hoe mensen daarop komen, want ik heb hem zelf niet gezien’, zegt zij lachend. De journaliste vraagt Emma of zij hem echt niet heeft gezien en zij vertelt dat hij er echt was. ‘Nee, nee. Dat was niet Wesley’, vertelt zij.

Wanneer de journaliste vertelt dat Emma en Wesley weer samen zijn gesignaleerd in Amerika, zegt zij het volgende: ‘Mijn liefdesrelatie met Wesley is gewoon over en dat ben ik zelf gewoon op mijn manier aan het verwerken. Privédingen bespreek ik gewoon in privésferen en dat wil ik voor de rest ook niet in de media gaan verkondigen ofzo.’ ‘Maar jullie zien elkaar nog wel?’, vraagt de journaliste. ‘Tuurlijk. Het is altijd goed om op goede voet uit elkaar te gaan. Ik heb ook helemaal geen zin in drama.’ Wat fijn dat de twee nog zo goed met elkaar omgaan.

Bron en Beeld: Shownieuws.

Delen

Meer over Emma Heesters

VA VA VOOM: Emma Heesters verbluft volgers met afgetraind lichaam
VA VA VOOM: Emma Heesters verbluft volgers met afgetraind lichaam
OEHLALA: Emma Heesters bezorgt Indiase fans rode oortjes
OEHLALA: Emma Heesters bezorgt Indiase fans rode oortjes
Lees alle artikelen over Emma Heesters