100%NL Magazine K3 vroeger ANP/Foto
Zie ook:
Delen

MOOI: Emotioneel weerzien voor Kristel van K3

Toeval bestaat niet en dat bewijst Kristel Verbeke nu maar weer. In Antwerpen komt zij een wel heel bijzonder iemand tegen.

K3

K3 is een Belgisch-Nederlandse meidengroep met een Nederlandstalig poprepertoire. Denk aan nummers als ‘Oya lélé’, ‘De 3 biggetjes’ en ‘Hippie Shake’. Tegenwoordig bestaat de meidengroep uit Hanne, Marthe en Julia, maar K3 begon in 1998 met de dames Karen, Kristel en Kathleen. Kathleen verliet de groep in 2009 en Kristel en Karen stopten in 2015.

Emotioneel weerzien

Terwijl Kristel een dagje in Antwerpen was, kwam zij onverwachts iemand tegen en niet zomaar iemand. Zij liep namelijk haar oude collega en goede vriendin Kathleen Aerts tegen het lijf. Dat is natuurlijk iets unieks, want Kathleen woont al jaren in Zuid-Afrika.

Op Instagram deelt Kristel twee prachtige, spontane foto’s met Kathleen. ‘Een dagje Antwerpen en dan zomaar ineens mijn Leentje tegenkomen!’, schrijft Kristel erbij. De twee hebben een glimlach van oor tot oor op hun gezicht en dat snappen wij heel goed. De enige die nog mist op deze foto’s, is Karen.

Bron: Instagram Kristel Verbeke en Beeld: ANP/Foto

Delen

Meer over K3

OH NEE: Pijnlijk ongeluk voor Julia tijdens show van K3
OH NEE: Pijnlijk ongeluk voor Julia tijdens show van K3
FOTO: Hanne van K3 bevallen van haar eerste kindje!
FOTO: Hanne van K3 bevallen van haar eerste kindje!
Lees alle artikelen over K3