100pmagazine_fransmariska
Zie ook:
Delen

Emotionele Frans Bauer: ‘Als zij er niet meer is, zou ik dat echt verschrikkelijk vinden’

Frans is een echte familieman en hij geniet onwijs van quality time met zijn dierbaren. Als hij dan ook denkt aan de toekomst, wordt hij emotioneel...

Frans Bauer

Wanneer je denkt aan het liedje ‘Heb je even voor mij’ en ‘Als Sterren aan de Hemel staan’ denk je ongetwijfeld aan Frans Bauer. De geliefde Nederlandse zanger, bekend om zijn lach en grappige gewoontes, heeft met zijn memorabele liedjes een onuitwisbare indruk achter gelaten.

Maar Frans zijn privéleven is net zo hartverwarmend als zijn muziek. Hij deelt al jaren lief en leed met zijn echtgenote Mariska. Samen vormen ze het trotse ouderpaar van vier zonen: Christiaan, Frans jr., Lucas en Jan. De fans van Frans smullen dan ook iedere keer wanneer Mariska of Frans een nieuwe gezinsfoto delen.

Verschrikkelijk

Het is een spannende week voor de familie Bauer, want vanaf donderdag is de realitysoap De Bauers weer te zien op tv. In het programma worden de kijkers meegenomen in het leven van Frans, Mariska en de rest van het gezin. Zo gaan wij bijvoorbeeld zien hoe Frans zijn 50e verjaardag vierde. In De Telegraaf vertelde de zanger erover. ‘Alles wat Maris had geregeld was echt geweldig. Aan het eind van de avond ben ik naar Ahoy geloodst voor een bijzondere verrassing, een avond met bevriende artiesten die voor mij optraden. Het meest mooie moment vond ik dat mijn moeder binnenkwam. Dat deed mij heel veel’, aldus Frans.

In De Telegraaf is te lezen dat het gesprek stil valt en Frans emotioneel wordt. ‘Dat doet mij nu nog steeds veel. Je realiseert je vaak niet als iemand op leeftijd is, dat diegene dan nog bij bijzondere momenten is. Als je vijftig wordt dan denk je: ze is er gelukkig nog bij. Dat was heel emotioneel.’ Frans heeft zijn overleden vader destijds beloofd om heel goed voor zijn moeder te zorgen. Die zorg neemt hij samen met zijn broer op zich. ‘Ik hoop dat ik nog lang van haar mag genieten. Als zij er niet meer is, zou ik dat echt verschrikkelijk vinden.’

Bron en Beeld: De Telegraaf

Delen

Meer over Frans Bauer

ZIEN: Piepjonge Frans en Mariska Bauer aan het begin van hun relatie!
ZIEN: Piepjonge Frans en Mariska Bauer aan het begin van hun relatie!
LEZEN: Zó reageerde Frans Bauer na kritiek op zijn vrouw Mariska
LEZEN: Zó reageerde Frans Bauer na kritiek op zijn vrouw Mariska
Lees alle artikelen over Frans Bauer