100Pmagazine_lindadeMol
Zie ook:
Delen

Emotionele Linda de Mol: ‘Ik zie enorm op tegen de feestdagen’

In de nieuwe LINDA laat Linda de Mol weten enorm op te zien tegen de aankomende feestdagen.

Linda de Mol

Ze is al jaren de koningin van de televisie: Linda de Mol. Met verschillende succesvolle tv-formats en films op haar naam is Linda een ontzettende succesvolle vrouw. Het leek erop dat het leven Linda toelachte, tot een paar maanden geleden.

Nadat Tim Hofman zijn veelbesproken BOOS-afleveringen barstte er een bom in Nederland. Uit deze afleveringen kwam naar voren dat onder andere Jeroen Rietbergen zich schuldig heeft gemaakt aan grensoverschrijdend gedrag.

Heftig

Na de aantijgingen ging Linda door een hel. Ze legde haar werkzaamheden neer en verscheen niet meer op tv of op de redactie van haar tijdschrift. Het werd haar even allemaal te veel, wat begrijpelijk is.

Inmiddels zijn we alweer een paar maanden verder en is Linda terug in de picture. Ze heeft haar werkzaamheden weer hervat en probeert haar leven weer zo goed als mogelijk op te pakken.

Aankomende feestdagen

In de nieuwste editie van LINDA. laat Linda en haar editorial weten ontzettend op te zien tegen de aankomende feestdagen.

‘In mijn familie van echte kerstlovers ben ik altijd de allergrootste kerstmuts geweest. En nu, voor het eerst van mijn leven, zie ik er meer tegenop dan tegen een wortelkanaalbehandeling. Ja, je moet in het leven altijd zelf de slingers ophangen, ik weet het, maar de donkere dagen voor kerst en die twee feestdagen zelf duren vast eindeloos lang als ze je er continu pijnlijk aan herinneren hoe anders je leven een jaar geleden was.’

Het is voor het eerst sinds jaren dat Linda de feestdagen in gaat als vrijgezel. Gelukkig heeft ze veel steun van haar vrienden en familie.

Linda was jaren samen met Jeroen Rietbergen. Daarvoor was ze getrouwd met Sander Vahle. Samen met haar ex Sander Vahle heeft Linda de Mol twee prachtige kinderen: zoon Julian en dochter Noa. Na een relatie van twaalfenhalf jaar besloten Linda en Sander uit elkaar te gaan.

Beeld: ANP Foto, Bron: LINDA, Shownieuws

Delen

Meer over Linda de Mol

Linda de Mol en ex Sander Vahle zetten elkaar op bijzondere wijze in het zonnetje
Linda de Mol en ex Sander Vahle zetten elkaar op bijzondere wijze in het zonnetje
Linda de Mol doet boekje open: 'Emotioneel wiebelig'
Linda de Mol doet boekje open: ‘Emotioneel wiebelig’
Lees alle artikelen over Linda de Mol