100Pmagazine_lindadeMol
Zie ook:
Delen

ZIEN: Linda de Mol en ex Sander Vahle weer even samen

Voor een hele speciale gelegenheid kwamen Linda de Mol en haar ex Sander Vahle weer even bij elkaar.

Linda de Mol

Als er iemand een heftige periode achter de rug heeft dan is het Linda de Mol wel. De blondine ging naar eigen zeggen door een hel nadat Tim Hofman in zijn veelbesproken BOOS-afleveringen verschillende grensoverschrijdende situaties bij The Voice aan het licht bracht. Één van de hoofdrolspelers is Jeroen Rietbergen, de vriend van Linda destijds. Na de aantijgingen verbrak Linda de relatie en laste ze een mediapauze in.

Inmiddels zijn we een paar maanden verder en heeft Linda haar werk weer opgepakt. Zo is ze opnieuw te zien in Miljoenenjacht en speelt ze dit najaar in nieuwe komedieserie: Five live. Het programma is als eerste te zien op SBS6, maar daar blijft het niet bij. De acht afleveringen worden namelijk ook doorgeplaatst op Videoland. Elke aflevering is de maandag na de uitzending te zien bij de streamingdienst.

Kinderen

Samen met haar ex Sander Vahle heeft Linda de Mol twee prachtige kinderen: zoon Julian en dochter Noa. Na een relatie van twaalfenhalf jaar besloten Linda en Sander uit elkaar te gaan. In de LINDA schreef Linda zelf eerder over haar scheiding. Een hartverscheurend moment uit die tijd was het moment dat ze aan haar kinderen moest vertellen dat ze gingen scheiden. Linda: ‘Dat vergeet ik nooit meer. Als je dan die toetjes van de kinderen ziet, mag je maar één doel hebben: het voor je kinderen zo pijnloos mogelijk maken. Dat kan alleen maar als je die stomme boosheid wegslikt en nadenkt over je eigen rol in waar het mis is gegaan. Je moet zien wat mooi en dierbaar was en wat je wilt bewaren als een soort schat aan herinneringen, in plaats van alle lelijke dingen.’

Sander Vahle

Gelukkig zijn we alweer een paar jaar verder en kunnen Linda en Sander prima samen door één deur. Linda’s dochter mocht gisteren haar felbegeerde diploma in ontvangst nemen en natuurlijk waren haar ouders daar ook bij. Op Instagram deelt ze een leuke foto!

Ik mocht gisteren mijn diploma in ontvangst nemen en dat hebben we even goed gevierd…

De reacties op de foto stromen binnen. Zo schrijft Tjitske Reidinga: ‘Gefeliciteerd lieve schat’ en Manon Meijers plaatst een hartje. De foto zie je hieronder.

Beeld: ANP, Bron: Instagram, LINDA.nl

Delen

Meer over Linda de Mol

Linda de Mol en ex Sander Vahle zetten elkaar op bijzondere wijze in het zonnetje
Linda de Mol en ex Sander Vahle zetten elkaar op bijzondere wijze in het zonnetje
Linda de Mol doet boekje open: 'Emotioneel wiebelig'
Linda de Mol doet boekje open: ‘Emotioneel wiebelig’
Lees alle artikelen over Linda de Mol