100%NL Magazine Erica Meiland
Zie ook:
Delen

VIDEO: Erica Meiland geniet van quality time met kleindochter Vivé

Erica Meiland was al oma van kleindochter Claire, maar sinds kort heeft ze er nog eentje bij: Vivé. Erica geniet van quality time met haar nieuwste aanwinst.

Kleindochter Vivé

Tijdens de afleveringen van ‘Chateau Meiland’ hebben we al kunnen zien wat voor lieve oma Erica Meiland is. Ze geniet met volle teugen van Clairtje. Maar sinds kort moet Erica haar liefde verdelen, want ze heeft er een kleinkind bij! Maxime en Leroy zijn de trotse ouders geworden van een prachtige dochter Vivé.

Op de Instagrampagina van Maxime is een hele lieve video te zien, waarin Erica geniet van quality time met haar jongste kleinkind. Erica straalt helemaal en is zichtbaar stapelgek op haar kleindochter Vivé.

En dat Vivé een schatje is, dat staat vast. Vorige week postte Maxime een te schattige foto van haar dochter, waarop te zien is dat ze sprekend op haar vader lijkt! Die foto zie je hier.

Verhuizen

Erica en Martien wonen nog maar net in hun splinternieuwe villa in Noordwijk, maar het stel pakt alweer hun koffers. De Meilandjes zijn sinds hun programma ra-zend populair. Ontzettend leuk natuurlijk voor de familie, maar hier hangen ook wat nadelen aan. Aan RTL Boulevard liet Martien weten: ‘Dit huis is gewoon te druk, elke dag staan de mensen voor de deur en zelfs van het hek trekken sommigen zich niets aan. We blijven wel in Noordwijk. We hebben een huis gezien dat je van de weg niet kan zien, dus mét een oprijlaan, en dit gaat dus weer in de verkoop!’

Bron en Beeld: Instagram Maxime Meiland

Delen

Meer over Martien Meiland

Voor dit gigántische bedrag verkopen Martien en Erica Meiland hun villa
Voor dit gigántische bedrag verkopen Martien en Erica Meiland hun villa
WAIT WHAT?! Deze bekende Nederlander is familie van Martien Meiland
WAIT WHAT?! Deze bekende Nederlander is familie van Martien Meiland
Lees alle artikelen over Martien Meiland