100%NL Magazine Roxeanne Hazes
Zie ook:
Delen

Erik Zwennes over Roxeanne Hazes: ‘Een hele bijzondere rit geweest’

Erik begint de dag met een heel bijzonder bericht naar zijn verloofde. De woorden die hij gebruikt, laten zien hoe trots hij op Roxeanne is.

Roxeanne Hazes en Erik Zwennes

Roxeanne Hazes is één van de kinderen van de volkszanger André Hazes. Uit de relatie van André en Rachel Hazes is Roxeanne de oudste dochter. Haar vader André overleed in 2004, op 53-jarige leeftijd.

De positieve en talentvolle dochter van André Hazes is al jaren samen met haar grote liefde, Erik Zwennes. Het stel is ook al heel wat jaren verloofd, maar van trouwen is het nog niet gekomen. Samen kregen zij in de tussentijd namelijk een zoontje, Fender. Deze jongen verovert met zijn gekke streken en lieve koppie keer op keer alle harten van heel Nederland.

Een hele rit

Het is eindelijk zover: Roxeanne’s nieuwe album is uit en dit is niet zomaar een album. Hier heeft iedereen namelijk zo’n zes jaar op moeten wachten. Erik is apetrots op zijn liefje en hij deelt daarom een heel bijzonder bericht op Instagram. ‘De afgelopen zes jaar sinds het eerste album zijn een hele bijzondere rit geweest. Toekomstdromen raakten in versnelling door voldoende drama en gezeik. Ik stopte mijn baan en we gingen samen aan de slag. Nooit gedacht dat alle ups ‘n downs ons zes jaar later pas weer op deze plek zouden brengen. Een nieuw album waar die jaren in gebakken zitten. Ik ben echt rete trots op jou @roxeannehazes Jouw visie, keuzes en werk hebben je hier gebracht. Now, let’s pomp dit album in de huiskamer’, schrijft hij. Wat een prachtige woorden zijn dit. Wij snappen dat Erik onwijs trots is op Roxeanne. Heerlijk album…

https://www.instagram.com/p/CyU781WoquE/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Erik Zwennes.

Delen