100%NL Magazine Roxeanne Hazes

Erik Zwennes en Roxeanne Hazes delen romantische kiekjes uit Parijs

Roxeanne en Erik zijn met de trein vertrokken naar het romantische Parijs. Op Instagram delen zij wat heerlijke kiekjes.

Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes is één van de kinderen van de overleden volkszanger André Hazes. Uit de relatie van André en Rachel Hazes is Roxeanne de oudste dochter. Roxeanne is al jaren samen met Erik Zwennes, waarmee zij ook al lang verloofd is. Van trouwen is het  om verschillende redenen nog niet gekomen, maar dat er een bruiloft komt, staat vast. Samen met Erik kreeg Roxeanne een zoontje, Fender. Hij steelt dagelijks de harten van al Roxeanne’s volgers.

Parijs

Roxeanne en Erik zijn de trein ingestapt om te genieten van een lang weekend in Parijs. Fender is dit keer niet mee, dus het is een romantisch tripje met z’n tweeën geworden. Op Instagram deelt Erik wat sfeervolle, maar vooral leuke foto’s. Zo te zien is het stel onwijs aan het genieten van deze welverdiende mini vakantie. ‘Het is gelukkig maar een klein beetje gezellig’, reageert Roxeanne onder de fotoreeks. Wij worden hier echt heel vrolijk van en Erik’s volgers ook. ‘Liefde spat eraf’, ‘Fijn dat jullie het gezellig hebben , geniet er lekker van . Zo gegund’ en ‘Mooi stel zijn jullie toch’, zijn wat leuke reacties. Geniet er nog even van Roxeanne en Erik. Dat hebben jullie verdiend.

Bron en Beeld: Instagram Erik Zwennes.