100%NL Magazine Estavana en Rafael

Estavana Polman en Rafael van der Vaart zijn zes jaar samen: ‘Happy me & you day’

Estavana Polman en Rafael van der Vaart zijn 6 jaar samen en staan stil bij deze bijzondere mijlpaal.

Rafael van der Vaart en Estavana Polman

Rafael en Estavana zijn alweer zes jaar dolgelukkig met elkaar. Samen wonen zij met zoon Damián, die Rafael samen met Sylvie Meis kreeg, en dochtertje Jesslynn in Esbjerg, waar Estavana al jarenlang handbalt. Onlangs zette Estavana Rafael op zijn 39e verjaardag eens even goed in het zonnetje. Dit deed ze met een paar leuke kiekjes!

6 jaar samen

Op Instagram post Rafael een mooie foto van hem en zijn grote liefde Estavana samen. Bij de foto staat Rafael stil bij deze bijzondere mijlpaal en schrijft: ‘6 years and counting.. Happy me & you day.’ Ook Estavana post een mooie foto van hun samen. ‘6 jaar samen met deze knapperd’ schrijft ze op haar Instagram Stories.

Op Instagram stromen de felicitaties voor de tortelduifjes binnen. ‘Gefeliciteerd leuk stel’ en ‘Toppers hartelijk gefeliciteerd’ zijn enkele van de reacties die er vallen te lezen.

100pmagazine_rafael_estavana

Trouwplannen

Anderhalf jaar geleden stapten Sylvie Meis en Niclas in het huwelijksbootje. Ook haar ex Rafael van der Vaart vond opnieuw de liefde bij Estavana Polman. Maar hoe zit het eigenlijk met hun trouwplannen? Je leest het hier.

Band met Sylvie

Estavana en Sylvie hebben samen een bijzondere band. Al eerder liet Sylvie al eens weten dol te zijn op Estavana. Sylvie: ‘Ik vind Estavana echt hét voorbeeld van toewijding. Als je haar levensverhaal kent… wauw, wat een vrouw. Ze heeft ooit een gebroken rug opgelopen bij een ongeluk, maar is daarvan ijzersterk teruggekomen. Ik vind haar beyond. Estavana is een superwoman’.

Bron en Beeld: Instagram Rafael van der Vaart en Estavana Polman.