Estavana Polman: Een vrouw met power op het veld, maar ook thuis als vriendin en moeder.
Zie ook:
Delen

Estavana Polman: Een vrouw met power op het veld, maar ook thuis als vriendin en moeder.

Estavana Polman is de absolute ster van het handbal. Ze werd in 2019 uitgeroepen tot beste speelster van het WK, waar het team goud won. Een vrouw met power op het veld, maar ook thuis als vriendin en moeder.

REALISTISCH BLIJVEN

“Wereldkampioen is natuurlijk een van de grootste prijzen die je kunt halen, en de Olympische Spelen natuurlijk ook. Maar we moeten ook realistisch blijven. Het kan niet zomaar nog een keer gedaan worden. Voor elk toernooi moeten we weer keihard knokken, alles moet kloppen. Dat zagen we nu ook. Uiteindelijk verlies je drie wedstrijden, piek je op de juiste momenten en word je toch wereldkampioen. Op de Olympische Spelen kan ook altijd van alles gebeuren. We gaan natuurlijk naar elk toernooi om te winnen. Nu is het een keer gelukt.”

TOPSPORTERS

“Een spelletje moet je Raf en mij niet laten doen. Alleen als we in hetzelfde team zitten, maar niet tegenover elkaar. Dan krijgen we grote ruzie en gaan we ook boos slapen. Om een spel… Het is heel triest, maar het gebeurt wel. Ook onze dochter Jesslynn is al aardig op weg en heeft heel erg een eigen mening. Verder is zij nu nog heel erg van de nagellakjes en make-up. Ze heeft al meer nagels gelakt dan ik in mijn hele leven. Echt een meisjesmeisje. Ze is nu nog veel te jong, maar ik zou het leuk vinden als ze iets met een bal gaat doen. Ik heb nu nog geen idee of ze meer van handbal of voetbal is. Maar als ze iets totaal anders kiest, vind ik het ook prima. Als ze maar gelukkig is.”

LANG VAN HUIS

“Ik vind het lastig om lange tijd van huis te zijn. Het is allemaal plannen en proppen als je voor een toernooi een tijd weg bent. Het ligt er ook aan of Raf me ergens komt opzoeken of niet. We moeten allebei ons eigen ding doen. Als ik mijn kleine meisje niet zie, vind ik het lastig om langere tijd van huis te zijn. Zij moet er sowieso zijn. Raf kan ik iets langer missen, maar dat moet ook niet te lang duren.”

Vanaf 20 juli t/m 2 augustus is de glossy Powerbeauties over de sterkste en mooiste vrouwen van Nederland exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat! Bij aankoop van actieproducten van L’Oréal Paris ontvang je deze te gekke glossy met daarin interviews met o.a. Estavana Polman, Xelly Cabau van Kasbergen en Rose Bertram.

Delen

Meer over Estavana Polman

ZOET: Estavana Polman deelt een schattige foto met dochter Jesslynn 
ZOET: Estavana Polman deelt een schattige foto met dochter Jesslynn 
Estavana en teamgenoten in feeststemming met iconisch Hollands liedje
Estavana en teamgenoten in feeststemming met iconisch Hollands liedje
Lees alle artikelen over Estavana Polman