ANP Foto, Estavana en Rafael 100%NL Magazine
Zie ook:
Delen

ZIEN: Estavana Polman ontvangt lovende reacties op nieuwe look

Estavana gaat altijd met een natuurlijke look naar buiten en dat maakt haar zo mooi. Dit keer weet Mari van de Ven haar nog mooier te maken dan dat zij al is.

Estavana Polman en Rafael van der Vaart

Als wij Rafael van der Vaart en Estavana Polman samen zien krijgen we spontaan een lach op ons gezicht. Wat een heerlijk stel is dat toch! Vanaf het moment dat de twee elkaar leerden kennen was er gelijk chemie tussen de twee. In een eerder interview met Gala vertelde Estavana ooit over hoe het stel elkaar heeft leren kennen. ‘Rafael kende mij van de televisie. Hij heeft een bekende ingeschakeld die me heeft laten weten dat hij me graag wilde leren kennen.’ De rest is geschiedenis.

Nieuwe look2

Estavana is prachtig van zichzelf en zij heeft dan ook niet veel make-up of kapperbezoekjes nodig. Toch zit zij regelmatig bij Mari van de Ven in de stoel en hij weet haar dan toch nóg knapper te maken dan dat zij al is. ‘Gezellig dat je er weer was lieverd’, schrijft Mari onder de video. Estavana’s haar wordt gewassen, geknipt, geföhnd en gekruld en het resultaat is werkelijk prachtig. Estavana ontvangt veel complimentjes onder de video en dat begrijpen wij maar al te goed. Mari van de Ven is goed in zijn werk en Estavana hartstikke knap. Dan krijg je gegarandeerd een verbluffend resultaat.

Bron: Instagram Mari van de Ven en Beeld: ANP/Foto

Delen

Meer over Estavana Polman

AAWH: Estavana Polman deelt liefdevol kiekje met grootste liefde
AAWH: Estavana Polman deelt liefdevol kiekje met grootste liefde
Apetrotse en dolblije Rafael en Estavana: 'Ons zonnetje'
Apetrotse en dolblije Rafael en Estavana: ‘Ons zonnetje’
Lees alle artikelen over Estavana Polman