ANP Foto, Estavana en Rafael 100%NL Magazine
Zie ook:
Delen

Bijzondere primeur voor Rafael en Estavana: ‘Onze eerste keer samen’

Een bijzondere primeur vandaag voor niemand minder dan Rafael van der Vaart en Estavana Polman!

Rafael van der Vaart en Estavana Polman

Als wij Rafael van der Vaart en Estavana Polman samen zien krijgen we spontaan een lach op ons gezicht. Wat een heerlijk stel is dat toch! Vanaf het moment dat de twee elkaar leerden kennen was er gelijk chemie tussen de twee. In een eerder interview met Gala vertelde Estavana ooit over hoe het stel elkaar heeft leren kennen. Estavana: ‘Rafael kende mij van de televisie. Hij heeft een bekende ingeschakeld die me heeft laten weten dat hij me graag wilde leren kennen.’ Gelukkig hebben ze elkaar leren kennen en zijn ze nu heel erg gelukkig samen!

Ondanks dat ze dus al jaren samen zijn, samen een dochter hebben én ook samen zorgen voor Rafael’s zoon Damián, zijn ze nog altijd even verliefd. Vorige week plaatste Estavana nog een heel romantisch kiekje van zichzelf en Rafael, toen hij zijn 40e verjaardag vierde.

Bijzondere primeur

Vandaag beleven Rafael en Estavana een hele bijzondere primeur, want het gelukkige stel is voor het eerst samen live op tv. En niet op de Nederlandse televisie, maar op Roemeense tv! Dubbel spannend dus. Op de Instagram van Rafael zien we een zenuwachtig kiekje van het stel. Ondanks de zenuwen zien ze er toch prachtig uit en lijken ze er heel veel zin in te hebben. Ook deelt Rafael een klein stukje uit het interview waarin de chemie tussen de twee goed te zien is. Wat hebben ze toch een lol samen!

‘Dat moet wel een feestje zijn!’, ‘Krijg altijd een warm gevoel wanneer ik jullie samen zie’ en ‘Mooi stel zijn jullie!’, zijn de reacties onder de post van Rafael. Je ziet de post hieronder.

Bron en Beeld: Instagram Rafael van der Vaart, ANP Foto

Delen

Meer over Estavana Polman

Estavana en teamgenoten in feeststemming met iconisch Hollands liedje
Estavana en teamgenoten in feeststemming met iconisch Hollands liedje
LEZEN: Tweede kindje voor Rafael en Estavana op komst?
LEZEN: Tweede kindje voor Rafael en Estavana op komst?
Lees alle artikelen over Estavana Polman

Meer over Rafael van der Vaart

AAWH: Estavana Polman deelt liefdevol kiekje met grootste liefde
AAWH: Estavana Polman deelt liefdevol kiekje met grootste liefde
OH NO: Rafael en Sylvie samen naar het ziekenhuis
OH NO: Rafael en Sylvie samen naar het ziekenhuis
Lees alle artikelen over Rafael van der Vaart