100%NL Magazine Sylvie Meis Estavana Polman
Zie ook:
Delen

Estavana over haar relatie met Sylvie: ‘Blij dat het zo kan’

Dat de nieuwe vriendin en de ex-vrouw van dezelfde man niet altijd aartsrivalen zijn, dat bewijzen Sylvie Meis en Estavana Polman. De twee dames kunnen het heel goed met elkaar vinden en hebben een bijzondere band.

Rafael en Estavana

Rafael van der Vaart en Sylvie Meis stapten in 2005 in het huwelijksbootje. Samen kregen ze een zoon: Damián. In 2013 ging het stel uit elkaar. Gelukkig vonden ze allebei opnieuw de liefde.

De ex-voetballer werd smoorverliefd op Estavana Polman. De twee zijn nog altijd samen, dolgelukkig en hebben samen een dochtertje Jesslynn.

Sylvie en Niclas

Ook Sylvie vond opnieuw de liefde. In september 2020 gaf Sylvia het jawoord aan haar grote liefde Niclas. En zoals we Sylvie natuurlijk kennen deed ze dat op grootse wijze. In een prachtige setting in Italië vond het sprookjeshuwelijk plaats. Foto’s van haar grote dag zie je hier.

Bijzondere band

Estavana en Sylvie hebben samen een bijzondere band. Al eerder liet Sylvie al eens weten dol te zijn op Estavana. Sylvie: ‘Ik vind Estavana echt hét voorbeeld van toewijding. Als je haar levensverhaal kent… wauw, wat een vrouw. Ze heeft ooit een gebroken rug opgelopen bij een ongeluk, maar is daarvan ijzersterk teruggekomen. Ik vind haar beyond. Estavana is een superwoman’.

Ook Estavana heeft Sylvie hoog zitten. Aan RTL Boulevard liet Estavana weten Sylvie en Niclas te hebben gezien met Kerst. ‘Sylvie zette Damián af met haar man natuurlijk. Even een drankje gedaan, even een bakje soep gegeten en daarna zijn ze weer doorgereden. Ik ben daar heel blij. Ik vind het altijd hartstikke gezellig als ze komen. Als ze maar lekker een fles champagne meenemen vind ik het prima, haha! Nee maar eerlijk is eerlijk, dit is mooi dat het zo kan. Ik ben echt blij dat het zo gaat tussen ons allemaal.’

Beeld: ANP Foto/Instagram Sylvie Meis, Bron: RTL Boulevard

Delen

Meer over Sylvie Meis

AAWH: Niclas Castello schrijft bijzondere liefdesboodschap aan Sylvie Meis
AAWH: Niclas Castello schrijft bijzondere liefdesboodschap aan Sylvie Meis
ZIEN: Pikant kiekje Sylvie Meis zorgt voor ophef en verbazing
ZIEN: Pikant kiekje Sylvie Meis zorgt voor ophef en verbazing
Lees alle artikelen over Sylvie Meis