100%NL Magazine Estavana Polman (Beeld: ANP)
Zie ook:
Delen

ZIEN: Estavana deelt lieve vakantiefoto samen met Jesslynn!

Vanaf een zonnige bestemming deelt Estavana Polman een leuke vakantiefoto samen met dochter Jesslynn.

Estavana Polman

In 2013 besloten Rafael van der Vaart en Sylvie Meis een punt achter hun relatie te zetten. Gelukkig voor Rafael vond hij daarna de liefde bij de sportieve Estavana Polman. Inmiddels is het stel alweer 6 jaar dolgelukkig met elkaar. Afgelopen maart deelde Estavana  nog een romantische selfie samen met ‘haar Raf‘ en schreef ze: ‘Happy me & you day’.

Gezin

Uit zijn huwelijk met Sylvie Meis kreeg Rafael een zoon: Damián. Samen met Estavana heeft Rafael ook nog dochter Jesslynn. Het gezin Van der Vaart woont op dit moment in Denemarken. Al een aantal jaar speelt Estavana daar handbal bij de Deense club Esbjerg. Tot haar grote verdriet komt Estavana niet voor in de plannen van Esbjerg voor aankomend seizoen. ‘Na negen jaar had ik toch iets meer respect verwacht’, zei ze hierover tegen het AD.

Vakantiefoto met Jesslynn

Gelukkig heeft Estavana nog altijd haar gezin waar ze op terug kan vallen en heel veel van houdt. Vorige maand vierde ze nog de 16e verjaardag van Damián. In een hele mooie post liet een openhartige Estavana toen weten: ‘Ik glimlach omdat je mijn bonuszoon bent. Ik lach omdat je er niets aan kunt doen. Ik zal de rest van mijn leven van je houden, je beschermen en alles doen wat jou gelukkig maakt.’

Gisteren deelde Estavana en zonnig vakantiekiekje samen met dochter Jesslynn. De volgers van Estavana vinden niet alleen de foto geweldig, maar ook haar jurk! ‘Wat staat de jurk je super mooi’, merkt één van haar volgers op.

 

Beeld: ANP Foto, Bron: Instagram Estavana, AD

Delen

Meer over Estavana Polman

Estavana en teamgenoten in feeststemming met iconisch Hollands liedje
Estavana en teamgenoten in feeststemming met iconisch Hollands liedje
LEZEN: Tweede kindje voor Rafael en Estavana op komst?
LEZEN: Tweede kindje voor Rafael en Estavana op komst?
Lees alle artikelen over Estavana Polman