100%NL Magazine Estelle Cruijff
Zie ook:
Delen

LEZEN: Estelle Cruijff openlijk met dochter: ‘We zijn ook gewoon een normale familie met pieken en dalen’

Estelle Cruijff en dochter Joëlle Gullit vertellen over hun hechte band samen, de oprechte gesprekken die zij voeren en de grenzen daarin.

Hechte band

Hoewel Estelle Cruijff haar kinderen niet veel aan de wereld laat zien op Instagram, laat zij in een gesprek met Grazia wel weten heel close te zijn met haar dochter Joëlle. De podcast ‘Estelle & Joëlle all-in’ staat helemaal in het teken van moeder en dochter en er wordt dan ook over van alles gepraat. ‘In onze podcast hebben we moeder-dochtergesprekken en praten we bij over de dingen die we mee hebben gemaakt. Verder geven we advies over dilemma’s die andere moeders en dochters kunnen insturen en vertellen we hoe wij zelf zoiets zouden aanpakken’, laat Estelle weten.

Grenzen

De reden waarom Joëlle zich zo kwetsbaar op durft te stellen tegenover haar moeder, is omdat Estelle zich ook volledig blootgeeft tegenover haar dochter. ‘Dat zorgt voor heel leuke en oprechte gesprekken’, vertelde Joëlle. Ook al zijn moeder en dochter open over bíj́na alles, er blijven altijd grenzen, laat Estelle weten. ‘Er is natuurlijk wel een grens, de dingen die ze met haar vriendje uitspookt, zullen we niet snel bespreken. En andersom deel ik dat ook niet met mijn dochter. Honderd procent zeker niet!’

Pieken en dalen

Estelle’s volgers zien dagelijks de leukste Instagramfoto’s en story’s voorbijkomen, maar zij laat weten dat dat niet betekent dat het hele leven er altijd zo vrolijk en mooi uitziet. ‘Tuurlijk, we zijn gezond en kunnen leuke dingen doen in ons leven. Maar we zijn ook gewoon een normale familie met pieken en dalen. Alleen zal ik niet zo snel een huilende foto op Instagram plaatsen, dus misschien oogt het voor de buitenwereld wat meer glamorous’.

Bron en Beeld: Grazia

Delen

Meer over Estelle Cruijff

ZIEN: Leco van Zadelhoff deelt throwback-foto met verklede BN'ers
ZIEN: Leco van Zadelhoff deelt throwback-foto met verklede BN’ers
Zo zien de kinderen van Ruud Gullit en Estelle Cruijff eruit!
Zo zien de kinderen van Ruud Gullit en Estelle Cruijff eruit!
Lees alle artikelen over Estelle Cruijff