100%NL Magazine Douwe Bob
Zie ook:
Delen

Ex Douwe Bob reageert onder heftig bericht van de zanger

Loes van Delft, de ex van Douwe Bob, heeft op Instagram gereageerd onder een heftig bericht van hem.

Douwe Bob

Toen een getalenteerde Nederlandse singer-songwriter in 2012 de winst pakte in de eerste aflevering van de wedstrijd ‘De beste singer-songwriter van Nederland’, werd hij in één klap bekend: Douwe Bob. Zijn liedje ‘Multicoloured Angels’, dat de doorslag gaf in de finale tegen Nielson, werd vervolgens als single uitgebracht. Vanaf dat moment nam de carrière van de Douwe een hoge vlucht. Vier jaar later, in 2016, was vertegenwoordigde hij Nederland op het Eurovisiesongfestival in Zweden. Daar behaalde hij met het nummer ‘Slow Down’ de elfde plaats.

Alcoholprobleem

Douwe’s leven is vrij omstuimig. Een paar jaar geleden kwam naar buiten dat Douwe in een hele korte periode vader was geworden van drie kindjes, verwekt bij drie verschillende moeders. Het was een heftige periode voor Douwe, maar hij houdt zielsveel van zijn kinderen en heeft altijd publiekelijk geroepen dat hij er altijd voor ze zal zijn.

Het afgelopen weekend deelde Douwe een heftig bericht, namelijk dat hij zichzelf een maand lang laat opnemen om de strijd aan te gaan tegen zijn alcoholverslaving. ‘Ik heb een serieus alcoholprobleem waarvoor ik me nu ga laten behandelen. Deze verslaving maakt alles kapot en bezorgt mijn omgeving teveel problemen’, dit schreef hij in een heel openhartig bericht.

Ex reageert

Maar dat was nog niet alles. Want nadat Douwe zijn eigen verslaving durfde aan te kijken en dit te delen met de wereld, bracht hij ook naar buiten wat voor hem de druppel is geweest. Afgelopen zondag kwam naar buiten dat de Nederlandse zanger betrokken was bij een voorval in Abcoude, wat ook op video is vastgelegd. Deze opnames verschenen op het Instagramaccount Reality FBI. Op de beelden is te zien hoe Douwe iemand een tik op zijn helm geeft.

Er gaan verschillende versies van het verhaal rond, zo zou het slachtoffer 16 jaar zijn geweest, maar dat is volgens Douwe niet waar. Hij schrijft: ‘Ik zie overal staan dat ik heb gevochten met een 16 jarige. DIT IS NIET WAAR!!! De kerel waarmee de schermutseling was, is dik in de 20.’

Onder de post van Douwe staan ontzettend veel reacties. Één van de reacties die opvalt is die van Loes van Delft, één van de vrouwen waar Douwe een kindje mee heeft gekregen: dochter Bobby Lou. Onder de post laat Loes een hartje achter, waarmee ze Douwe een steuntje in de rug geeft.

Bron en Beeld: Instagram Douwe Bob

Delen

Meer over Douwe Bob

Douwe Bob shockeert fan: 'Ik kon het niet weerstaan...'
Douwe Bob shockeert fan: ‘Ik kon het niet weerstaan…’
VIDEO: Douwe Bob trotseert de kou en gaat naakt naar buiten
VIDEO: Douwe Bob trotseert de kou en gaat naakt naar buiten
Lees alle artikelen over Douwe Bob