100%NL Magazine Peter Jan Rens
Delen

ZIEN: Ex-vrouw Peter Jan Rens getrouwd met nieuwe liefde Mandy

Virginia van Eck, de ex-vrouw van Peter Jan Rens, is opnieuw getrouwd!

Peter Jan Rens

Peter Jan Rens en Virginia van Eck deelden 7 jaar lief en leed. Ondanks het grote leeftijdsverschil van 42 jaar tussen de twee stapte het stel in het huwelijksbootje en werden ze de ouders van twee prachtige dochters.

Helaas heeft het niet zo mogen zijn voor Peter Jan Rens en Virginia, in 2020 kwam naar buiten dat het stel uit elkaar zou gaan.

Virginia opnieuw getrouwd

Niet veel later vond Virginia opnieuw de liefde, dit keer bij de blonde Mandy. Hierover schreef Virginia eerder: ‘Ik herinner mij nog heel goed dat ik dacht: wat een leuke meid.’

De gevoelens bleken wederzijds en Virginia en Mandy kregen een relatie. Het afgelopen weekend werd hun liefde bezegeld met een huwelijk. Vol trots plaatst Virginia verschillende foto’s van hun mooie dag.

‘Wat was dit een onvergetelijke en mooie dag.. Lieve vrienden familie kennissen collega’s enorm bedankt voor jullie aanwezigheid! Wij gaan nu nagenieten en de kater laten zakken!’. Virginia en Mandy droegen allebei een prachtige, witte trouwjurk. Ook hun kinderen straalden in mooie jurkjes en pakken. Wat een mooie dag!

Beeld: ANP Foto, Bron: Instagram Virginia Roelofs

Delen