100%NL Magazine Fajah Lourens
Zie ook:
Delen

Fajah Lourens over liefdesleven: ‘Ik ben verliefd en alle clichés zijn waar’

Over Fajah's liefdesleven wordt het een en ander gezegd en geschreven. Nu vertelt zij er zelf eens over...

Fajah Lourens

Fajah Lourens was nog maar 21 jaar oud toen Nederland haar leerde kennen als Yasmin in Goede tijden, Slechte tijden. Sindsdien verscheen Fajah in verschillende films en series, bouwde ze een carrière op als DJ en producer én schreef ze meerdere dieetboeken.

Uit een eerdere relatie kreeg Fajah twee kinderen: dochter Irem en zoon Shai. Vorig jaar werd Fajah zelfs voor het eerst oma. Zij kan haar geluk niet op.

Verliefd

De roddel dat Fajah een relatie heeft met Ruud de Wild gaat al een tijdje rond. Dit ontkennen zij allebei, maar stiekem is Fajah al verliefd op iemand anders; namelijk haar kleinzoon. Aan Shownieuws vertelt zij hoe het zit. ‘Ik ben verliefd op mijn kleinkind. Het is de mooiste liefde, en alle clichés zijn waar’, vertelt zij lachend.

Fajah emigreert binnenkort naar Spanje, maar zij zit er naar eigen zeggen niet op te wachten om daar een Spanjaard te ontmoeten. ‘Daar kan ik niet mee communiceren. Ik denk dat ik dan helemaal gefrustreerd raak, omdat je dan niet kan zeggen wat je wil. Maar misschien houd ik dan wel een keer mijn bek dicht. Zal goed zijn voor mijn relatie.’ Over een eventuele relatie met Ruud de Wild zegt zij niks…

Bron en Beeld: Shownieuws

Delen

Meer over Fajah Lourens

Dolgelukkige Fajah Lourens: 'Deze man brengt zoveel moois in ons leven'
Dolgelukkige Fajah Lourens: ‘Deze man brengt zoveel moois in ons leven’
LEZEN: Fajah Lourens reageert op relatie met Ruud de Wild
LEZEN: Fajah Lourens reageert op relatie met Ruud de Wild
Lees alle artikelen over Fajah Lourens