100%NL Magazine Fajah Lourens en Ruud de Wild
Zie ook:
Delen

LEZEN: Fajah Lourens reageert op relatie met Ruud de Wild

De roddel dat Fajah Lourens en Ruud de Wild een setje zijn, gaat momenteel rond. Fajah reageert nu zelf op die geruchten.

Fajah Lourens

Fajah Lourens was nog maar 21 jaar oud toen Nederland haar leerde kennen als Yasmin in Goede tijden, Slechte tijden. Sindsdien verscheen Fajah in verschillende films en series, bouwde ze een carrière op als DJ en producer én schreef ze meerdere dieetboeken.

Uit een eerdere relatie kreeg Fajah twee kinderen: dochter Irem en zoon Shai. Vorig jaar werd Fajah zelfs voor het eerst oma. Zij kan haar geluk niet op.

Relatie met Ruud

Fajah’s relatie met Patrick strandde vorig jaar augustus en sindsdien is zij weer vrijgezel. Nu gaan de geruchten rond dat Fajah een relatie heeft met radio-dj Ruud de Wild. Zowel Fajah als Ruud zijn sinds de zomer allebei weer vrijgezel en de twee zijn vaker samen gespot. Ook deelde Ruud donderdag het nieuwe boek van Fajah in zijn Instagramstory.

Tijdens de boekpresentatie vroeg Fatima Moreira de Melo namens RTL Boulevard hoe het zit tussen de twee. ‘Wat heb je daarover te vertellen, Fajah Lourens?’ Zij antwoordt daarop: ‘Nou, niet zo heel veel eigenlijk. Ik wou dat ik er een heel smeuïg verhaal van kon maken, maar ik had hem uitgenodigd voor het ijsbad, alleen hij heeft daarvoor vriendelijk bedankt. Ik zei: ‘O, zal ik je dan een boek langsbrengen?’, en dat is gebeurd.’ Als Fatima vraagt of er gezoend is, antwoordt Fajah lachend ‘Nee, nee’. Fatima zegt hierop dat Fajah een slechte leugenaar is en dan antwoord Fajah: Nou, goed. We zien het wel’. Wij zouden het in ieder geval een heel leuk stel vinden.

Bron en Beeld: Shownieuws en RTL Boulevard.

Delen

Meer over Fajah Lourens

Dolgelukkige Fajah Lourens: 'Deze man brengt zoveel moois in ons leven'
Dolgelukkige Fajah Lourens: ‘Deze man brengt zoveel moois in ons leven’
Fajah Lourens over liefdesleven: 'Ik ben verliefd en alle clichés zijn waar'
Fajah Lourens over liefdesleven: ‘Ik ben verliefd en alle clichés zijn waar’
Lees alle artikelen over Fajah Lourens

Meer over Ruud de Wild

LEZEN: Ruud de Wild deelt heftig verhaal en doet aangifte
LEZEN: Ruud de Wild deelt heftig verhaal en doet aangifte
LEZEN: Ruud de Wild doet boekje open over liefdesleven
LEZEN: Ruud de Wild doet boekje open over liefdesleven
Lees alle artikelen over Ruud de Wild