100%NL Magazine Fallon Froger
Zie ook:
Delen

TE LIEF: Fallon Froger laat zich lekker vertroetelen bij de kapper

Jong geleerd is oud gedaan! Fallon Froger, de dochter van Danny Froger en Ann Dominique, laat zich lekker vertroetelen bij de kapper. En dat levert hilarische beelden op!

Danny Froger en Ann Dominique

In het gezellige Huizen vinden we de prachtige woning van Danny Froger. Samen met zijn bloedmooie vriendin Ann Dominique en té schattige dochter Fallon woont Danny hier met veel plezier.

Een paar jaar geleden kocht Danny de woning voor €325.000. Voor dit geld heeft hij een ruime eengezinswoning met vier slaapkamers en een badkamer. De woning heeft drie verdiepingen, een luxe open keuken en een tuin!

Fallon Froger

In september 2019 werden Danny en Ann Dominique voor het eerst ouders, toen werd hun prachtige dochter Fallon geboren! Vanaf moment één is Fallon het oogappeltje van haar ouders en wordt ze natuurlijk op handen gedragen. Natuurlijk zijn opa René en oma Natasja ook heel erg gek op de kleine meid. Zo vertelde Natasja eerder aan 100%NL Magazine: ‘Kleinkinderen zijn het allerleukste wat er is. We brengen zoveel als het kan tijd met ze door. Wij kunnen geen vaste dag in de week, maar ik zeg altijd: wel bellen, misschien kan ik dat ene uurtje oppassen.’

Op social media delen Danny en Ann Dominique dagelijks de leukste video’s en foto’s van hun kleine meid. En wat ons gelijk opvalt is dat Fallon er altijd tiptop uitziet! Het is nu al een kleine diva, té schattig. Naast Fallon hebben Danny en Ann Dominique nóg een ‘kindje’, hun hond Sjaak. Sjaak en Fallon zijn vriendjes voor het leven. De twee worden dan ook wel vaak liefkozend ‘Broer en Zus’ genoemd door Ann Dominique. Benieuwd naar hond Sjaak? Die zie je hier.

Diva in de dop!

Ann Dominique ziet er altijd prachtig uit. Je ziet duidelijk aan haar dat ze veel aandacht besteedt aan haar uiterlijk. Moeder en dochter hebben een hele goede band met elkaar en brengen dan ook veel tijd samen door. Vandaag nam Ann Dominique haar mini-me mee naar de kapper, en dat leverde hilarische beelden op!

De kleine Fallon lijkt al een echte kleine diva en zit heerlijk te genieten in de kappersstoel. Benieuwd naar de te schattige beelden? Die zie je hieronder!

Bron en Beeld: Instagram Ann Dominique

Delen

Meer over Danny Froger

Fallon Froger neemt volgers mee in een schattige make-up video
Fallon Froger neemt volgers mee in een schattige make-up video
Heel mooi nieuws voor Danny Froger en Ann Dominique: 'Ik kan niet wachten'
Heel mooi nieuws voor Danny Froger en Ann Dominique: ‘Ik kan niet wachten’
Lees alle artikelen over Danny Froger