100%NL Magazine Roxeanne Hazes
Zie ook:
Delen

HIEP HIEP! De kleine Fender van Roxeanne Hazes viert vandaag 1e verjaardag

Groot feest in huize Zwennes-Hazes! De kleine Fender is vandaag namelijk alweer 1 jaar geworden. En dat wordt natuurlijk groots gevierd!

Zowel paps als mams hebben prachtige foto’s van Fender gedeeld met bijbehorende lieve tekst. Roxeanne blikt samen met haar volgers terug op het moment dat ze wist dat ze zwanger was:

“7 november 2017. Papa en ik hadden iets te vieren. Al een jaar waren we verliefd, wisten we dat we elkaar nooit los zouden laten en alles aan konden, zolang we elkaar hadden. Onze grootste wens was opnieuw zwanger raken. Dus na hard wensen en een hoop extra lieve gebedjes, besloten we op onze ‘verkeringsdag’ een zwangerschaps test te doen, want mama voelde zich al een tijdje niet zo lekker en was soms de hele dag misselijk.

En de test was positief!

“Toen de test aangaf dat er een kindje in mijn buik groeide, konden we ons geluk niet op. Hoewel we daarna weken in spanning zaten en wensten dat het deze keer een goede zwangerschap zou zijn, konden we niet wachten om je te ontmoeten.”

10 Juli kwam de kleine Fender ter wereld en Erik en Roxeanne konden hun geluk niet op!

“Op het moment dat mama echt pijn kreeg (jeetje, je deed me pijn, kleine Fender), had ik al 9cm ontsluiting. En dus zijn we met spoed naar het ziekenhuis gegaan. 3 kwartier later, op 10 juli 2018 om 05:49 in de ochtend, lag ineens het mooiste jongetje van de wereld op mijn buik. Alles voelde nog een beetje onwerkelijk en overweldigend. Maar God, wat ben ik dankbaar dat je in ons leven bent. Ons jongetje, waar het allemaal om draait. Vandaag ben je 1 jaar geworden en als ik terugkijk op het afgelopen jaar, vraag ik me af waar de tijd gebleven is. Dat dit het mooiste jaar uit mijn leven is, is zeker. Ik zou geen dag met iemand anders willen ruilen, want jouw mama zijn is de mooiste taak die ik heb gekregen. Gefeliciteerd, lieve, kleine frummel. Je bent perfect. Perfect voor ons. Papa en mama houden zielsveel van jou.”

Wij wensen het gezinnetje heel veel plezier op deze mooie dag!

 

Delen

Meer over Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes deelt verrassend nieuws en fans gaan uit hun dak
Roxeanne Hazes deelt verrassend nieuws en fans gaan uit hun dak
Erik Zwennes deelt een prachtige ode aan Roxeanne: 'Niets meer aan doen, mama'
Erik Zwennes deelt een prachtige ode aan Roxeanne: ‘Niets meer aan doen, mama’
Lees alle artikelen over Roxeanne Hazes