Roxeanne Hazes en Erik Zwennes delen heel mooi nieuws: 'Het grootste geluk'
Zie ook:
Delen

Roxeanne Hazes en Erik Zwennes delen heel mooi nieuws: ‘Het grootste geluk’

Roxeanne Hazes, Erik Zwennes en Fender vieren vandaag feest. Deze woorden van de ouders naar hun kind zijn zo ongelooflijk mooi.

Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes is één van de kinderen van de volkszanger André Hazes. Uit de relatie van André en Rachel Hazes is Roxeanne de oudste dochter. Haar vader André overleed in 2004, op 53-jarige leeftijd.

Roxeanne is al jaren gelukkig met haar grote liefde, Erik Zwennes. Met hem is zij al heel wat jaren verloofd, maar van trouwen is het nog niet gekomen. In de tussentijd kregen zij een kindje, Fender. Roxeanne en Erik genieten onwijs van alle grote, maar ook kleine momentjes met hem.

Het grootste geluk

Het is vandaag een feestdag en niet alleen omdat het Nederlands elftal speelt, maar ook omdat Fender jarig is. Roxeanne en Erik zetten hun zoon op bijzondere wijze in het zonnetje. Zij delen allebei een reeks prachtige foto’s met en van Fender.

Roxeanne schrijft: ‘Als je mij zou vragen hoeveel ik van je houd, zou ik zeggen: tot de maan en terug. Maar op een dieper level zou ik zeggen… Ik houd zoveel van jou, dat het soms gewoon een beetje pijn doet. Ik wil je groter zien worden en tegelijkertijd breekt het mijn hart om je groter te zien worden. Ik ben dankbaar voor elk moment dat ik met jou heb. Voor elke knuffel die ik van je krijg en voor elke keer dat je zegt dat je van me houdt. Mijn liefde voor jou is onvoorwaardelijk en er is niets wat dat ooit kan veranderen. Alle mooie eigenschappen van papa en mij zitten in jou. En je verdient alle liefde en aandacht van ons. Je bent het grootste geluk van mijn leven en er is geen mooiere taak dan jouw mama zijn! Happy birthday, mijn lieve alles!’

Erik schrijft: ‘Vele kanten van dezelfde jarige. Ik hou van jou en ben zo trots op je. Fender is zes!’

Van harte gefeliciteerd met je 6e verjaardag, lieve Fender.

Bron en Beeld: Instagram Roxeanne Hazes en Erik Zwennes

Delen

Meer over Roxeanne Hazes

Verdrietige Roxeanne Hazes: 'Ik vind dit moeilijk en wil niemand teleurstellen'
Verdrietige Roxeanne Hazes: ‘Ik vind dit moeilijk en wil niemand teleurstellen’
WAUW: Roxeanne Hazes glundert met prachtige, zwangere buik!
WAUW: Roxeanne Hazes glundert met prachtige, zwangere buik!
Lees alle artikelen over Roxeanne Hazes