100%NL Magazine Ferri Somogyi
Zie ook:
Delen

Ferri Somogyi over ziekenhuisopname zoons “Ik ben een paar dagen echt bang geweest”

Lux en Imre, de tweeling van Ferri en Noelle Somogyi zijn gelukkig alweer een paar weken thuis. Maar deze gebeurtenis is het stel niet in de koude kleren gaan zitten.

RS virus

Op 6 juli moest de tweeling van Ferri en Noelle worden opgenomen in het ziekenhuis met het RS virus. Doordat de kindjes prematuur zijn geboren, was het extra gevaarlijk. Lux knapte gelukkig al snel op, maar Imre moest per ambulance worden overgebracht naar het Wilhelmina Ziekenhuis.

Zware tijd

Inmiddels zijn de jongens weer een paar weken beter. Ferri vertelt aan Shownieuws hoe zwaar deze tijd is geweest voor het gezin. “Ik ben een paar dagen echt bang geweest. Hij (Imre) had twee virussen, en een longontsteking. En er kwam elke keer wat bij. Dan kreeg ik ook flashbacks naar mijn vader, die heeft bijna vijf maanden op de intensive care gelegen, en die heeft het niet gehaald. Dan denk ik: ‘oh god, er komt elke dag weer wat bij’.

Heel bang

Imre werd in slaap gehouden om te herstellen. Toen was het stel heel nerveus en bang tegelijk. “Ook al zeggen de artsen: ‘de kans dat hij het niet redt is heel klein’. Daar moet je dan ook op vertrouwen.”

Bron: Shownieuws | Beeld: Instagram

Delen

Meer over Ferri Somogyi

Ferri en Noëlle Somogyi stralen tijdens sprookjeshuwelijk
Ferri en Noëlle Somogyi stralen tijdens sprookjeshuwelijk
Prachtig liefdesnieuws voor Noëlle en Ferri Somogyi: 'Allemaal heel snel gegaan'
Prachtig liefdesnieuws voor Noëlle en Ferri Somogyi: ‘Allemaal heel snel gegaan’
Lees alle artikelen over Ferri Somogyi