100%NL Magazine Floortje Dessing
Zie ook:
Delen

Floortje Dessing emotioneel: ‘Ik lig er nog steeds vanaf. We zien wel hoe het verder gaat’

2 maanden geleden kreeg Floortje Dessing met een enorm verlies te maken. Op Instagram deelt zij een emotioneel bericht hierover.

Floortje Dessing

Floortje Dessing is waarschijnlijk één van de Nederlanders die het meeste van de wereld heeft gezien. Voor haar werk bezoekt ze de meest prachtige, unieke en afgelegen plekken op aarde. Haar programma’s zijn schitterend geproduceerd en het is dan ook geen wonder dat heel Nederland geniet van haar avonturen.

Verlies

Tijdens een interview met RTL Boulevard vertelde Floortje vorig jaar hoe het met haar ouders ging. Op dat moment was haar moeder mantelzorger voor haar vader, omdat hij inmiddels 93 was. Ja, 93 dan ben je gewoon een hele oude boom die bijna omvalt. Maar ik moet het nog maar halen’, vertelde Floortje toen. Inmiddels is haar vader al 2 maanden overleden en daar heeft Floortje het nog steeds ontzettend moeilijk mee.

Uit het normale leven gestapt

Floortje brengt deze maanden veel tijd door met haar familie. Bij een prachtige foto met haar moeder schrijft zij: ‘Ik lig er nog steeds vanaf. Ben even uit mijn ‘normale’ leven gestapt. Officieel. We zien wel hoe het verder gaat. Even geen stress, media en het hele circus er omheen.’ Momenteel probeert zij samen met haar familie toch even aan iets vrolijks te denken, door het net-niet zestiger jarig huwelijksfeest van haar ouders toch gewoon te vieren. ‘Zonder hem, althans fysiek, maar in alles was hij er gewoon bij…’, aldus Floortje.

Bron: Instagram Floortje Dessing en Beeld: ANP/Foto

Delen

Meer over Floortje Dessing

Vader van Floortje Dessing overleden: 'Een stukje van mezelf is weg'
Vader van Floortje Dessing overleden: ‘Een stukje van mezelf is weg’
Floortje Dessing vreselijk ziek tijdens reis: 'Al dagen niet gegeten'
Floortje Dessing vreselijk ziek tijdens reis: ‘Al dagen niet gegeten’
Lees alle artikelen over Floortje Dessing