100%NL Magazine Jan Smit
Delen

FOTO: Volgers genieten mee met mooi vader-zoon moment Jan Smit!

Jan Smit en Senn hebben beide een passie en grote liefde voor voetbal. Vandaag beleefde zij een mooi vader-zoon moment...

Jan Smit

Zingen, presenteren, druk bezig zijn met FC Volendam: Jan vindt het allemaal leuk om te doen. Maar toch is er één ding waar Jan het allergelukkigst van wordt, en dat is tijd doorbrengen met zijn gezin.

Voetbal

Samen met zijn vrouw Liza en kinderen Fem, Emma en Senn woont Jan in het mooie Volendam. Zijn jongste, zoon Senn, is een evenbeeld van zijn vader. De twee zijn dan ook beste vrienden en ondernemen heel veel samen. Jan is niet alleen de grootste fan, maar ook bestuurslid van FC Volendam. Deze passie en hobby deelt hij samen met Senn.

FC Volendam

Senn kijkt enorm op naar alle voetbalspelers van FC Volendam. Hij bezoekt wekelijks wedstrijden met zijn vader. Zo was hij ook bij de wedstrijd aanwezig waarmee FC Volendam promoveerde. Door zijn liefde voor de club en spelers was het vandaag ook een bijzondere dag voor Senn. Jan nam hem mee naar het FC Volendam stadion om samen een training te bewonderen. Vader Jan post een prachtig kiekje van zijn zoon met een brede glimlach. Wat een leuk vader-zoon momentje zeg! Je ziet de foto hieronder.

https://www.instagram.com/p/Cmv4S3rsvux/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Jan Smit

Delen

Meer over Jan Smit

Jan Smit en Kees Tol gaan terug in de tijd met té leuke foto
Jan Smit en Kees Tol gaan terug in de tijd met té leuke foto
WHAT!? Allergrootste droom komt uit voor Jan Smit en Kees Tol
WHAT!? Allergrootste droom komt uit voor Jan Smit en Kees Tol
Lees alle artikelen over Jan Smit