100%NL Magazine Jan Smit Emma Smit
Zie ook:
Delen

ZIEN: Jan Smit zet jarige dochter in het zonnetje

Het is de hele dag feest in huize Smit, want het dochtertje van Jan en Liza is vandaag 12 jaar oud geworden.

Gezin Jan Smit

Hij is één van de bekendste zangers die ons land kent: Jan Smit! Samen met zijn prachtige vrouw Liza, drie kids én hondje Rio woont Jan in Volendam. Jan is al sinds zijn kinderjaren bekend en niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekindustrie. Jan is veel aan het optreden, is regelmatig voor zijn werk in het buitenland en hij presenteert zo nu en dan een programma, maar waar hij het liefste zijn tijd mee doorbrengt, is zijn gezin.

Emma jarig

Op Instagram plaatst Jan regelmatig foto’s van zijn kinderen of zijn vrouw. Wanneer zij op vakantie zijn, thuis spelletjes spelen met elkaar, als Jan met Senn voetbal aan het kijken is, of wanneer Jan trots is op zijn gezin. Nu deelt Jan een foto van zijn dochtertje Emma, want zij is vandaag jarig en deze knappe meid mag alweer 12 kaarsjes uitblazen. Van harte gefeliciteerd Emma. Wij wensen je een ongelooflijk fijne dag toe vandaag.

Cover

Emma Smit is bij het grote publiek ook al een tijdje bekend, want samen met haar vader Jan verscheen zij vorig jaar op de cover van 100pmagazine. Dat niet alleen, want vader en dochter stonden ook in het magazine met een groot interview en meerdere foto’s. Heerlijk om terug te zien.

Benieuwd naar die foto’s? Je ziet ze hieronder.

https://www.instagram.com/p/ClDjdVfMUHL/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Jan Smit en 100pmagazine

Delen

Meer over Jan Smit

Volgers zijn het massaal eens: Senn lijkt als twee druppels water op Jan Smit
Volgers zijn het massaal eens: Senn lijkt als twee druppels water op Jan Smit
ZIEN: Jan Smit en Kees Tol genieten samen in het zonnige Marbella
ZIEN: Jan Smit en Kees Tol genieten samen in het zonnige Marbella
Lees alle artikelen over Jan Smit