100%NL Magazine Johan Derksen ANP
Zie ook:
Delen

FOTO’S: Zó ziet het gezin van Johan Derksen eruit!

Tijdens de EK-periode is Johan Derksen ook weer regelmatig op televisie te zien. Benieuwd naar zijn gezin? Lees hieronder verder!

Johan Derksen

Johan Derksen is een Nederlandse voetbaljournalist en tv-persoonlijkheid, vooral bekend om zijn scherpe tong en uitgesproken meningen. Hij begon zijn carrière als voetballer, maar maakte al snel de overstap naar de journalistiek. Derksen werd hoofdredacteur van het voetbalblad Voetbal International, wat zijn reputatie als autoriteit in de voetbalwereld vestigde.

Zijn echte doorbraak kwam echter met het tv-programma “Voetbal Inside” (nu “Vandaag Inside”), waar hij samen met collega’s voetbal analyseert en maatschappelijke kwesties bespreekt. Zijn onconventionele stijl en controversiële uitspraken maken hem zowel geliefd als gehaat. Johan blijft een markant figuur in de Nederlandse media.

Huwelijk en kinderen

In zijn hele leven is Johan drie keer getrouwd. Met zijn eerste vrouw Linda kreeg Johan dochter Marieke. Johan kwam er op jonge leeftijd plotseling alleen voor te staan met Marieke, nadat Linda van de trap viel, buiten kennis raakte en overleed in het ziekenhuis. Een grote schok voor Johan en zijn familie. Hij vertelde hier eerder over: ‘Ik wist niet dat een mens zoveel verdriet kon hebben. Ik ben geen type dat snel en veel huilt, maar ik heb de eerste dagen na haar dood zoveel tranen gelaten dat ze nu allemaal op zijn – voor de rest van mijn leven.’

Later vond Johan opnieuw de liefde. Samen met zijn tweede vrouw kreeg Johan opnieuw een dochter, genaamd Anoeska. Helaas voor Johan hield het huwelijk niet lang stand en besloten de twee uit elkaar te gaan.

Tot op heden is Johan getrouwd met Isabelle Pikaar. In tegenstelling tot haar man kiest Isabelle voor de anonimiteit en heeft ze het liefst dat Johan hier ook voor kiest. ‘Ze wil dat ik stop met die onzin op tv! En ik denk dat ze gelijk heeft…’ vertelde hij destijds aan Story. Al lijkt het er nog niet op dat Isabelle’s gebeden worden verhoord.

Wij delen hieronder wat foto’s van dochter Marieke en dochter Anoeska.

Beeld: ANP Foto, Bron: Instagram, sterrenoptv.nl, LINDA, Telegraaf

Delen

Meer over Johan Derksen

Johan Derksen onder het mes: 'Het is fout gegaan'
Johan Derksen onder het mes: ‘Het is fout gegaan’
LEZEN: Wordt dít de opvolger van Johan, Wilfred en René?
LEZEN: Wordt dít de opvolger van Johan, Wilfred en René?
Lees alle artikelen over Johan Derksen