ANP Frank de Boer 100%NL Magazine
Zie ook:
Delen

Frank de Boer brengt liefdesode: ‘Nog altijd vlinders in mijn buik’

Het afgelopen weekend vierde de vrouw van Frank de Boer haar 50e verjaardag. Reden genoeg voor Frank om een liefdesode aan 'zijn' Helen te brengen.

Frank de Boer

Samen met zijn tweelingbroer Ronald de Boer heeft Frank jarenlang als profvoetballer gespeeld. Hij speelde onder andere voor Ajax, FC Barcelona en Galatasaray. Inmiddels is Frank niet meer actief als voetballer, maar wel als coach!

In 2020 werd bekend dat Frank de Boer de nieuwe bondscoach van het Nederlands elftal zou worden. Helaas werd het geen succes en werd Frank ontslagen nadat hij met zijn spelers ten onder ging tijdens het EK in 2021.

Vrouw Helen

Op jonge leeftijd leerde Frank zijn toekomstige vrouw helen kennen. Aan een eerder interview aan Libelle vertelde Frank hier eerder over: ‘Zij was dertien, ik zeventien. Dan heb je nog geen oog voor elkaar. Maar haar vader was een fanatiek sporter, een ex-voetballer van Ajax. Onze families hadden een klik. En zij was ook sportief, ze handbalde. Langzaam ontstond er wat tussen ons.’

In 1999 stapte het stel in het huwelijksbootje. Nu, na 22 jaar is het stel nog altijd heel gelukkig samen. Frank en Helen zijn de trotse ouders van drie dochters: Romy, Jacky en Beau. Binnenkort worden Frank en Helen ook opa en oma want dochter Beau is in blijde verwachting! Samen met haar vriend, voetballer Calvin Stengs, verwacht zij haar eerste kindje.

Liefdesode

Het afgelopen weekend was een bijzonder weekend voor het gezin van Frank de Boer, want Helen vierde haar 50e verjaardag! Bij een lieve foto van hen samen schrijft Frank: ‘Happy birthday mijn allerliefste. Eigenlijk zie je er te jong uit om bij de club te komen!’

Je ziet de foto van Frank en Helen hieronder.

Beeld: ANP Foto, Bron: Instagram Frank de Boer

Delen

Meer over Frank de Boer

Frank de Boer beleeft onvergetelijke vakantietijd met zijn kroost
Frank de Boer beleeft onvergetelijke vakantietijd met zijn kroost
FOTO: Apetrots opa-moment voor Frank de Boer
FOTO: Apetrots opa-moment voor Frank de Boer
Lees alle artikelen over Frank de Boer