100%NL Magazine Frans Bauer
Zie ook:
Delen

Frans Bauer verklapt geheim: ‘Nu weet ik waarom ik vroeger zo slank was!’

Op Instagram verklapt Frans Bauer zijn geheim hoe hij vroeger toch altijd zo slank bleef.

Frans Bauer

We mogen ondertussen wel spreken van een icoon in de muziekwereld: Frans Bauer. Zijn hits zoals ‘Heb je even voor mij’ en ‘Als sterren aan de hemel staan’ zorgen direct voor dat nostalgische gevoel. Of hij nu zingt of presenteert, Frans weet altijd de harten van het publiek te raken.

En niet alleen Frans, ook zijn gezin is zeer geliefd door Nederland. Hij is al jaren heel gelukkig met zijn ‘Maris’ en hun vier kinderen.

Strijd tegen de kilo’s

Waar Frans ook al jaren mee bezig is, is zijn strijd tegen de kilo’s. Hij heeft al meerdere en intense pogingen gedaan om ze voorgoed achter te laten, maar deze keer lijkt het echt een succes te zijn!

Hij is inmiddels al meer dan 32 kilo afgevallen en is daar -natuurlijk- apetrots op! Aan HLN liet hij een tijdje geleden weten: ‘Ik besefte dat het niet gezond was.’ Frans besloot dat het niet zo langer kon en dus ging hij opnieuw de strijd aan. In oktober begon de race tegen de kilo’s al voor Frans. Als oplossing maakte hij zijn maaltijden een stuk kleiner. ‘Ik eet alles wat ik ervoor at, maar minder en ik drink veel water. Ik wil blijven genieten van het leven, niet als een konijn de hele dag wortelen en sla eten. Ik vind dat we tegenwoordig doorslaan wat gezond eten betreft, met al die producten waar ik nog nooit van gehoord heb.’

Geheim

De nieuwe levensstijl werpt zijn vruchten af en ook de volgers van Frans lijken helemaal geïnspireerd door hem te zijn en gaan ook massaal de strijd met de kilo’s aan. Op Instagram deelt Frans nu nóg een geheim..

‘Nou weet ik waarom ik vroeger zo slank was, de toetjes werden opgegeten door Jantje Bauer!’

Wat een schattige foto uit vroegere tijden! We zien op de foto een hele jonge Frans met zijn zoon Jan, té lief!

oembed url=”https://www.instagram.com/p/Cvg3P_cM72x/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==”]

Bron en Beeld: Instagram Frans Bauer

Delen

Meer over Frans Bauer

WHAT!? Groot en geweldig nieuws voor De Bauers
WHAT!? Groot en geweldig nieuws voor De Bauers
HUH?! Verklapt Frans Bauer hier groot nieuws?
HUH?! Verklapt Frans Bauer hier groot nieuws?
Lees alle artikelen over Frans Bauer