100%NL Magazine Frans Duijts
Zie ook:
Delen

Frans Duijts herkent zich in André Hazes: ‘Dronk liters Bacardi’

Ook Frans Duijts heeft de docuserie van André Hazes gekeken en sommige momenten vielen wat zwaar, want daar herkende de zanger zichzelf ook in.

Gezin

Frans Duijts kennen we allemaal als de Nederlandse zanger van liedjes als ‘Jij denkt maar dat jij alles mag van mij’ en ‘Lieveling’. Samen met zijn vrouw Marloes, waarmee hij inmiddels 18 jaar getrouwd is, heeft hij 3 kinderen. Met elkaar genieten zij van de mooie momenten in het leven. Door de jaren heen heeft Frans veel verandering doorgemaakt. Zo is hij enorm veel kilo’s kwijtgeraakt, maar ook is hij anders gaan leven als artiest, vertelt hij aan Story.

André Hazes

De docuserie van André Hazes is vorige week online gekomen en de 5 afleveringen trokken gelijk veel bekijks. Ook collega-zanger Frans Duijts heeft de afleveringen gezien en aan Story vertelt hij openhartig dat hij zichzelf op sommige momenten zelfs herkende in André Hazes. Frans zingt alweer heel wat jaar, maar in de beginperiode van zijn zangcarrière, greep hij ook regelmatig naar de fles. ‘Dagelijks dronk ik met gemak liters Bacardi weg’, vertelt hij. Niet alleen met zichzelf kreeg hij een probleem, ook zijn omgeving werd erbij betrokken, want Frans werd behoorlijk arrogant. ‘Ook ik gedroeg me thuis op sommige momenten als artiest. Het masker waar André het in zijn docu over heeft, bleef bij mij thuis ook op’. Bij Frans is het gelukkig snel goedgekomen, omdat hij de juiste personen om zich heen had. ‘Zij hebben op tijd aan mijn jasje getrokken. Ik had niet zoals André alleen maar jaknikkers om me heen. Anders had ik het niet gered’, zei hij opgelucht. De knop is bij Frans dus helemaal omgegaan.

Bron en Beeld: Story

Delen

Meer over Frans Duijts

Frans Duijts over potentiële trio 'Mijn vrouw heeft me een vrijbrief gegeven'
Frans Duijts over potentiële trio ‘Mijn vrouw heeft me een vrijbrief gegeven’
WAIT WHAT? Frans Duijts slaat compleet nieuwe weg in: 'Spannend, maar heel veel zin in'
WAIT WHAT? Frans Duijts slaat compleet nieuwe weg in: ‘Spannend, maar heel veel zin in’
Lees alle artikelen over Frans Duijts