Frans Duijts en vrouw
Zie ook:
Delen

Frans Duijts onthult: ‘We stonden op het punt om uit elkaar te gaan’

Frans en Marloes zijn al heel wat jaren samen en zij hebben al veel met elkaar meegemaakt. In een interview vertelt Frans over relatieproblemen van vroeger...

Frans Duijts

Frans Duijts kennen we allemaal als de Nederlandse zanger van liedjes als ‘Jij denkt maar dat jij alles mag van mij’ en ‘Lieveling’. Samen met zijn vrouw Marloes, waarmee hij inmiddels 19 jaar getrouwd is, heeft hij 3 kinderen. Met elkaar genieten zij van de mooie momenten in het leven, de vakanties samen en hun gezin. Frans geniet zelf ook onwijs van zijn optredens die hij regelmatig heeft.

Uit elkaar

Frans en Marloes zien er altijd verliefd en gelukkig uit en dat zijn zij ook al járen, maar helaas ging het niet altijd zo goed tussen de twee. Zo onthult Frans in Story. ‘Helaas, een relatie is nooit altijd rozengeur en maneschijn. Wie dat zegt, liegt. Marloes en ik hebben ook onze problemen gekend. Zeker in het begin van onze relatie, nog voordat de kinderen er waren. We stonden op het punt om uit elkaar te gaan. Als gevolg van altijd aan het werk zijn, altijd druk zijn. Er kwamen steeds meer irritaties. Dat we uiteindelijk toch bij elkaar bleven, was omdat we veel gesprekken voerden en teruggingen naar onze basis. Waarom zijn we bij elkaar? Waarom kiezen we voor elkaar? En het antwoord was en is heel eenvoudig: we houden zielsveel van elkaar. En we praten nog steeds heel veel. Wat wil ik, wat wil jij? Dan kom je eruit’, vertelt hij eerlijk.

Vrouwelijke aandacht

Als zanger krijg je veel aandacht van vrouwen. Frans legt uit hoe hij daarmee omgaat. ‘Of Marloes nu naast me staat of niet, naar vrouwen reageer ik altijd hetzelfde. Ik zeg altijd: Klap op de kont, kus in de nek. Dat doe ik mijn leven lang en ook waar Marloes naast staat. En natuurlijk houd ik van vrouwelijke aandacht. Dan krijg je toch een beetje het gevoel dat je nog meetelt. Maar ik doe er niets mee. Drank is een andere verleiding. Daar ben ik wel gevoelig voor. Als ik Marloes niet had gehad, was ik waarschijnlijk een van de velen geweest die bezopen in een hoek hadden gelegen. Dat besef ik heel goed.’ De twee hebben duidelijk een héle goede, sterke band. Wat een prachtig powerkoppel is dit!

Bron en Beeld: Story

Delen

Meer over Frans Duijts

WAIT WHAT? Frans Duijts slaat compleet nieuwe weg in: 'Spannend, maar heel veel zin in'
WAIT WHAT? Frans Duijts slaat compleet nieuwe weg in: ‘Spannend, maar heel veel zin in’
Bijzondere mijlpaal voor Frans Duijts en zijn vrouw 'Toch gelukt'
Bijzondere mijlpaal voor Frans Duijts en zijn vrouw ‘Toch gelukt’
Lees alle artikelen over Frans Duijts