100%NL Magazine Freek Vonk
Zie ook:
Delen

Freek Vonk wordt vandaag 38 jaar en snakt naar een +1

Nederlands bekendste evolutiebioloog en presentator mag vandaag 38 kaarsjes uitblazen! En voor Freek wordt het vandaag een feestje voor twee: hij en zijn witkeelvaraan Johan. Of toch niet?

Op Instagram deelt Freek een hele leuke verjaardag foto van hem en Johan. Aan zijn volgers vraag hij wie zijn +1 van vandaag wordt, want Johan en hij behoren tot één huishouden.

‘Ik ren alweer 38 jaar rond in deze wilde wereld! Wow! Vorig jaar vierde ik mijn verjaardag nog in een kneiterdruk Disneyland, maar dit jaar moet ik het met alleen Johan doen… Maar we gaan er uiteraard toch een feestje van maken!! Want wat moet je anders in een tijd waarin niets vanzelfsprekend is? Trouwens, aangezien Johan en ik een huishouden vormen, mogen wij één persoon op bezoek krijgen, toch? Dussss, wie o wie wordt onze +1?’

Als het aan de volgers van Freek ligt, komen ze graag even langs! Ook krijgt hij felicitaties van Annemarie Keizer, Bas Smit, Badr Hari, Arie Boomsma en nog veel meer bekende Nederlanders! Wij zien onszelf al zitten naast Freek op de bank. Wat jullie? 😉

Vorig jaar rond zijn verjaardag had Freek het nog heel gezellig met zijn nieuwe vriendin Robyn uit Veldhoven. Ook heeft hij nog een tijdje gedatet met Eva Jinek. Dit jaar lijkt het erop dat Freek vrijgezel is. En dat vindt hij helemaal niet erg! Aan Telegraaf liet hij vorig jaar weten dat hij open staat voor de liefde, maar dat liefde zich niet laat sturen. Hij vindt het bovendien heerlijk om alleen te zijn.

100%NL Magazine Freek Vonk Jarig

Bron: Instagram| Beeld: Instagram

Delen

Meer over Freek Vonk

OEI: Opnieuw een pijnlijke beet voor Freek Vonk in zee
OEI: Opnieuw een pijnlijke beet voor Freek Vonk in zee
ZIEN: Freek Vonk reageert op liefdesnieuws van zijn ex Franka Vedder
ZIEN: Freek Vonk reageert op liefdesnieuws van zijn ex Franka Vedder
Lees alle artikelen over Freek Vonk