100%NL Magazine Freek Vonk
Zie ook:
Delen

Freek Vonk deelt sexy douchefoto en zijn volgers worden wild!

Freek Vonk bevindt zich op dit moment op de Malediven voor zijn programma Freeks Wilde Wereld. Hij heeft al een paar bijzondere foto’s en video’s gedeeld van zijn tijd daar, maar de foto die hij zojuist deelde, maakte bij zijn volgers veel tongen los.

Malediven

‘Holy moly, ik groei bijna kieuwen hier op de Malediven na meer dan 25 duiken in bijna twee weken! Op naar de volgende!!! Wat is jullie mooiste plek waar je ooit gedoken hebt?’, schrijft Freek bij een foto van zijn ontblote bovenlijf onder de douche.

Sexy foto

Op de vraag ‘wat is jullie mooiste plek waar je ooit gedoken hebt’, krijgt Freek alleen niet heel veel antwoord. Veel volgers reageren namelijk vooral op de foto die Freek deelt. Zo reageert iemand ‘Aardig dat je af en toe ook een foto post, voor de moeders van je kleine fans’ en een andere volger reageert ‘Zo das een leuke foto voor de zondagochtend.’

Dolfijnen

Een paar dagen geleden deelde Freek een video van een onvergetelijk moment. Een paar dolfijnen zwommen namelijk mee met de boot waarop Freek en zijn crew zaten. Freek besloot over de railing van de boot te gaan hangen en met ze mee te surfen. Heel gaaf!

Bron en beeld: Instagram

Delen

Meer over Freek Vonk

Stralende Freek Vonk deelt breaking news: 'De eerste stap is gezet!!!'
Stralende Freek Vonk deelt breaking news: ‘De eerste stap is gezet!!!’
FOTO'S: Freek Vonk weer herenigd met ex?
FOTO’S: Freek Vonk weer herenigd met ex?
Lees alle artikelen over Freek Vonk