header_FreekenFranka
Zie ook:
Delen

Freek Vonk: ‘Zwangerschapsupdate!!! De babies zijn kneitergezond’

Freek deelde twee weken geleden al beelden van een echo en nu deelt hij een update vanuit het ziekenhuis. Hij lijkt er echt van onder de indruk.

Freek Vonk

Hij is de meest bekende bioloog van ons land: Freek Vonk! Daarnaast heeft hij ook nog zijn eigen televisieprogramma’s, geeft hij live-shows en is hij daarnaast ook nog bijzonder hoogleraar. Freek kan alles! Zijn liefde voor alle dieren is ontzettend groot, maar doordat hij nergens bang voor is en op alle dieren afstapt, raakt hij ook weleens gewond. Zo is hij in 2017 gebeten door een haai en kwam hij in het ziekenhuis terecht. Van die beet leek hij niet erg onder de indruk en daarom is hij gegaan met zijn werk en hobby.

Zwangerschap

Twee weken geleden deelde Freek een video vanuit het ziekenhuis. Hierop was een echo te zien en daarbij leek Freek helemaal door het dolle te zijn. Vandaag deelt hij een update met zijn volgers en hij stelt er ook nog een vraag bij. ‘Zwangerschap update!!! De babies zijn kneitergezond en still growing strong! Hoe zal ik ze noemen!? Wie bedenkt de beste naam voor mijn drieling? Let me know!’. Op de video is te zien dat Freek’s kuiten worden onderzocht. Er zitten namelijk drie parasieten in zijn been. Hij lijkt er absoluut niet bang voor te zijn, maar eerder onder de indruk.

Bron en Beeld: Instagram Freek Vonk.

Delen

Meer over Freek Vonk

Freek Vonk over zijn relatiestatus: 'Ik ben gelukkiger dan ooit'
Freek Vonk over zijn relatiestatus: ‘Ik ben gelukkiger dan ooit’
OHNO: Freek Vonk brengt zichzelf opnieuw in levensgevaarlijke situatie
OHNO: Freek Vonk brengt zichzelf opnieuw in levensgevaarlijke situatie
Lees alle artikelen over Freek Vonk