100%NL Magazine Freek Vonk
Zie ook:
Delen

Freek Vonk deelt video van echo: ‘JAAAAAA OMG binnenkort groot nieuws!!’

Wat er te zien is op de echo, is nog niet helemaal duidelijk, maar dat het groot nieuws is, liet Freek alvast weten. Wij zijn benieuwd!

Franka en Freek

Freek Vonk en Franka Vedder hebben nu ruim een jaar een relatie en het stel lijkt super gelukkig te zijn met elkaar. Freek is bekend als televisiebioloog, die naast zijn programma’s ook dagelijks foto’s en video’s uit het wild deelt op zijn Instagram. Franka Vedder is één van de drie zusjes Vedder. Hoewel haar zussen de bazinnen zijn van het sieradenmerk Vedder & Vedder, heeft Franka haar eigen sieradenmerk op de markt gebracht, onder de naam Franky Amsterdam. Franka heet op Instagram dan ook Franky Vedder.

Groot nieuws

Vandaag deelde Freek een Instagrampost waarop nog niet veel duidelijk wordt, maar waarop Freek wel laat weten groot nieuws te hebben. Hij deelt twee video’s van een echo-apparaat in het ziekenhuis. ‘JAAAAAA OMG binnenkort groot nieuws!!’, schrijft hij eronder. Wat het nieuws is, vertelt hij later, maar door het enthousiasme in zijn lettergrootte te zien, is het heel leuk. Het lijkt geen liefdesbaby met Franka te zijn, maar wat het dan wel is.. 

Bron en Beeld: Instagram Freek Vonk

Delen

Meer over Freek Vonk

Freek Vonk over zijn relatiestatus: 'Ik ben gelukkiger dan ooit'
Freek Vonk over zijn relatiestatus: ‘Ik ben gelukkiger dan ooit’
OHNO: Freek Vonk brengt zichzelf opnieuw in levensgevaarlijke situatie
OHNO: Freek Vonk brengt zichzelf opnieuw in levensgevaarlijke situatie
Lees alle artikelen over Freek Vonk