Gaby Blaaser poseert topless in badjas en deelt er een pikant kiekje van

Gaby Blaaser poseert topless in badjas en deelt er een pikant kiekje van

Gaby Blaaser is inmiddels alweer wat weken zwanger van haar eerste kindje. Op Instagram showt zij graag haar buikje met alle volgers. En wel op een sexy manier.

Gaby Blaaser

Ze is een onwijs knappe vrouw, heeft een afgetraind lichaam en laat regelmatig de harten van alle mannen sneller kloppen: Gaby Blaaser. De mooie verschijning werd bekend bij het Nederlandse publiek als soapie, toen zij verschillende rollen speelde in onder andere Onder Weg Naar Morgen, Spangas en Goede tijden, Slechte tijden.

Een paar jaar geleden deed Gaby de ultieme poging om ware liefde te vinden, ze was toen de Bachelorette. Ze ging naar huis met Joey maar helaas hield de relatie geen stand. Inmiddels is Gaby alweer een flinke tijd gelukkig met haar partner, Robin. Vorige maand maakte zij via een Instagramvideo bekend dat zij hun eerste kindje verwachten. ‘Het beste ongelukje ooit’, schreef zij eronder.

Babybuikje

Gaby zit alweer een tijdje op een wolk en zij geniet volop van haar babybuikje, die heel snel lijkt te groeien. Dagelijks plaatst zij foto’s van zichzelf en zij laat momenteel graag zien dat zij zwanger is. Prachtig om dat geluk te zien. Dit keer deelt Gaby een reeks foto’s en van de eerste foto’s beginnen haar volgers gelijk weer te blozen. In een witte badjas en zonder ondergoed poseert Gaby voor de spiegel. Volgers gaan door het dak, want de actrice ziet er echt geweldig uit. ‘Wat ben je mooi zwanger’ en ‘Prachtig buikje’, schrijven twee volgers. Daar kunnen wij het alleen maar mee eens zijn, want wat ziet Gaby er goed uit en wat is zij mooi zwanger. Wij snappen wel dat Gaby dit soort foto’s vol trots deelt met haar volgers.

Bron en Beeld: Instagram Gaby Blaaser