Geraldine Kemper 100pmagazine
Zie ook:
Delen

WAUW: Geraldine Kemper deelt nietsverhullende foto in het bos

De foto die Geraldine deelt, trekt veel reacties en likes en dat snappen wij maar al te goed. Wat een prachtige vrouw is het toch.

Geraldine Kemper

Geraldine Kemper is bekend als Nederlandse televisiepresentatrice. Na het winnen van Sterretje Gezocht bij BNN kreeg Kemper verschillende opdrachten. Ze kreeg een rol in de soapserie Onderweg naar Morgen en presenteerde Try Before You Die. Na het vertrek van Filemon Wesselink bij Spuiten en Slikken mocht Geraldine zijn plaats overnemen en behoorde ze tot het team. Vanaf 2012 presenteerde ze 3 op Reis en in 2015 was ze samen met Jan Versteegh te zien in het programma Jan vs Geraldine. Na een paar jaar is Geraldine programma’s gaan maken voor RTL. Naast presenteren, heeft Geraldine ook meegedaan aan verschillende tv-programma’s.

Nietsverhullende foto

Een aantal weken geleden poseerde Geraldine met wat collega BN’ers ontbloot op de cover van LINDA.. Deze editie stond namelijk geheel in het teken van borsten en die cover trok veel aandacht. De presentatrice is wel wat gewend en schaamt zich niet om zich bloot te geven voor publiek. Nu plaatst zij een foto van zichzelf in het bos, waarbij zij geen kleding draagt. De prachtige foto is genomen door een fotografe. ‘Het bos in met de fantastische Lieke Romeijn. Fijn weekend’, schrijft Geraldine onder de foto. Wat is Geraldine toch een mooie vrouw. Zij laat zich het liefst van haar meest natuurlijke kant zien en dat kunnen haar volgers ook waarderen. ‘Pure schoonheid’ en ‘Zo is natuur!’, zijn wat reacties onder de foto.

 

Bron en Beeld: Instagram Geraldine Kemper

Delen

Meer over Geraldine Kemper

Een Kijkje in de Kast van Geraldine Kemper: 'Zo prijzig dat ik het niet durf te dragen.'
Een Kijkje in de Kast van Geraldine Kemper: ‘Zo prijzig dat ik het niet durf te dragen.’
OP DE SKI: Meegenieten met de wintersport van Geraldine Kemper
OP DE SKI: Meegenieten met de wintersport van Geraldine Kemper
Lees alle artikelen over Geraldine Kemper