100%NL Magazine Gerard Joling
Zie ook:
Delen

Gerard Joling deelt video van bloederig ongelukje: ‘Heel vervelend’

Gerard Joling moest naar eigen zeggen bijna de première van Patty Brard missen. Gelukkig is het allemaal snel goedgekomen.

Gerard Joling

Gerard Joling kennen we allemaal als Nederlandse zanger en presentator. De zanger treedt jaarlijks op met De Toppers, heeft zelf veel optredens en is wekelijks op tv te zien. Gerard is dit jaar opnieuw te zien als jurylid bij het succesvolle programma The Masked Singer. Over zijn programma’s, eigen vlogs en dagelijks leven plaatst Gerard veel op Instagram en daar vermaakt hij zijn volgers rijkelijk mee.

Bloederige verwonding

Eerder deze week stond Patty Brard in het zonnetje tijdens de première van haar eigen serie PATTY. Goede vriend Gerard Joling was hier natuurlijk ook bij aanwezig, maar hij had het spektakel naar eigen zeggen bijna moeten missen.

In zijn vlog is te zien dat Gerard zich aan het klaarmaken was in de badkamer, maar dat ging niet helemaal goed. ‘Ik moet zo naar de première van Patty. Ik heb me net geschoren, maar het blijft bloeden. Ik weet niet of ik wel ga als het blijft bloeden, dat kan natuurlijk niet. Heel vervelend, dit ziet er natuurlijk niet uit’, vertelt hij met een bloedende kin. Gelukkig is het bloeden snel gestopt en kon Gerard even later shinen zoals altijd op de première van Patty Brard.

https://www.instagram.com/reel/C3krI0aqlu1/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Gerard Joling en Gerard Joling Tv

Delen

Meer over Gerard Joling

LEZEN: Gerard Joling laat zich uit over einde carrière
LEZEN: Gerard Joling laat zich uit over einde carrière
Gerard Joling openhartig over liefdesleven: 'Ik heb een heel spannend leven'
Gerard Joling openhartig over liefdesleven: ‘Ik heb een heel spannend leven’
Lees alle artikelen over Gerard Joling