100%NL Magazine Gerard Joling

Dít zegt Gerard Joling over een eventuele comeback met Gordon

Geer en Goor hebben jarenlang verschillende programma's met elkaar gepresenteerd. Gaan zij dit binnenkort weer doen? Dit zegt Gerard erover.

Gerard Joling

Gerard Joling kennen we allemaal als Nederlandse zanger en presentator. De zanger treedt jaarlijks op met De Toppers, heeft zelf veel optredens en is wekelijks op tv te zien. Gerard is dit jaar voor het vierde seizoen op rij te zien als jurylid bij het succesvolle programma The Masked Singer. Over zijn programma’s, eigen vlogs en dagelijks leven plaatst Gerard veel op Instagram en daar vermaakt hij zijn volgers rijkelijk mee.

Comeback met Gordon

Gerard is jarenlang samen met Gordon op televisie te zien geweest. De twee vermaakten heel Nederland met programma’s onder de naam Geer & Goor. Het duo werkt al jaren niet meer samen en daarom vroeg Frank Dane tijdens zijn middagshow op Radio 538 of Gerard zo’n samenwerking nog ziet zitten. De zanger lijkt er niet veel behoefte aan te hebben. ‘Laat Gordon lekker bijkomen in die zandbak in Dubai. Laat mij lekker met rust, want ik sterf van het werk en ik ga zoveel leuke dingen doen’, vertelt hij.

Frank Dane vraagt toch nog even door en hij probeert het op een andere manier. Hij vraagt hem of hij het voor 3 ton wel zou doen. ‘Ik vind het zo lekker dat ik kan zeggen dat ik het niet voor het geld hoef te doen, en dat wist je 30 jaar geleden al.’  Een nieuw programma met Gerard en Gordon hoeven wij dus niet zo snel meer te verwachten. Wat jammer!

Bron en Beeld: De Middagshow met Frank Dane op Radio 538