Dít zegt Gerard Joling over eventuele comeback ‘Geer & Goor’
Zie ook:
Delen

Dít zegt Gerard Joling over eventuele comeback ‘Geer & Goor’

Geer en Goor hebben jarenlang verschillende programma's met elkaar gepresenteerd. Gaan zij dit binnenkort weer doen? Dit zegt Gerard erover.

Gerard Joling

Gerard Joling kennen we allemaal als Nederlandse zanger en presentator. De zanger treedt jaarlijks op met De Toppers, heeft zelf veel optredens en is wekelijks op tv te zien. Gerard is dit jaar voor het vierde seizoen op rij te zien als jurylid bij het succesvolle programma The Masked Singer. Over zijn programma’s, eigen vlogs en dagelijks leven plaatst Gerard veel op Instagram en daar vermaakt hij zijn volgers rijkelijk mee.

Comeback met Gordon

Gerard is jarenlang samen met Gordon op televisie te zien geweest. De twee vermaakten heel Nederland met programma’s onder de naam Geer & Goor. Het duo werkt al jaren niet meer samen en daarom vroeg RTL Boulevard-presentator Farja of Gerard openstaat voor een terugkeer van het programma. “Je weet nooit wat er gebeurt. Ik heb altijd heel vaak gezegd: ‘Zeg nooit geen nee’. Maar op een gegeven moment zijn er ook wel heel veel dingen aan dat ik denk: werkt dat nog wel in deze tijd? Kun je die dingen die je altijd geroepen hebt in die programma’s in deze tijd nog roepen? Je moet erg voorzichtig zijn”, zegt Gerard voor de camera van RTL Boulevard. “Zeg nooit geen nooit, we gaan het zien, we wachten het af. Mensen hebben er heel erg van genoten en nog steeds.” De zanger vertelt dat hij regelmatig van jongeren en depressieve mensen hoort dat ze graag naar oude afleveringen van het programma kijken. “Als het een helende werking heeft in dat geval, dan moet je er vooral naar blijven kijken”, stelt hij.

 

Header Beeld: ANP. Bron: RTL Boulevard

Delen

Meer over Gerard Joling

LEZEN: Gerard Joling laat zich uit over einde carrière
LEZEN: Gerard Joling laat zich uit over einde carrière
Gerard Joling openhartig over liefdesleven: 'Ik heb een heel spannend leven'
Gerard Joling openhartig over liefdesleven: ‘Ik heb een heel spannend leven’
Lees alle artikelen over Gerard Joling